Jste připravené na léto aneb jak se chránit před sluníčkem 2015

Ahoj holky,
v dnešním článku bych vám ráda představila novinky, které si pro vás připravila má oblíbená francouzská značka Bioderma. Jedná se o novinky v péči o pokožku během léta, tedy tzv. opalovací kosmetiku. Jak jistě víte, v létě je důležité se chránit před UV zářením a slunečními paprsky, a to proto, že pokud ji nechráníme, vystavujeme ji obrovským rizikům, počínaje spálenou pokožku přes puchýře až po rakovinu kůže, a to jistě žádná z vás nechce.
Já osobně důvěřuji co se týče opalovacích produktů právě Biodermě, která si pro své zákazníky připravila na léto hned několik novinek v péči o pokožku při opalování. Já vám je nyní představím + vám povím něco o báječné letní soutěži, ve které můžete vyhrát letenku v hodnotě 10 000,-Kč a další hodnotné ceny.


NOVINKY BIODERMA PHOTODERM 2015

Jako první novinku bych vám ráda představila Photoderm MAX Aquafluid SPF 50 +, tento produkt je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té mastné a intolerantní. Jedná se o maximální ochranu proti UVA i UVB záření. Kromě toho, že je pleť chráněná před sluníčkem, je navíc hloubkově hydratovaná. Produkt není mastný, naopak vytváří na pleti matný efekt, neucpává póry a textura je lehká. To samé vám může slíbit světle i tmavě tónovaný aquafluid. Doporučená cena se pohybuje okolo 450,-Kč.

Druhou novinkou je produkt speciálně vyvinutý pro kojence a malé děti. Jedná se o Photoderm Mineral SPF 50+ minerální sprej, který poskytuje maximální ochranu před sluníčkem pokožce alergické na chemické filtry a parfemaci. Chráni dokonale tu nejcitlivější pokožku, včetně atopické. Proto se perfektně hodí pro ty nejmenší. Minerální sprej ochrání nejen vás, ale i vaše děti před UVA i UVB žářením, neobsahuje chemické filtry, má lehkou voděodolnou texturu, snadno se nanáší a nezanechává mastný film. Jeho doporučená cena je okolo 500,-Kč.



Biodermě nově vyvinula i speciální opalovací pěnu Photoderm KID SPF 50+ pro děti, které mají citlivou pokožku. Opalovací pěna je zesílena o Peptide C, který zajištuje optimální ochranu proti škodlivým účinkům UV záření. Opět chrání před UVA i UVB zářením, aplikace je snadná, děti bude zajisté bavit. Produkt je hypoalerenní, voděodolný. Doporučená prodejní cena je okolo 419,-Kč.

NA CO NEDÁM DOPUSTIT
A protože jsem vám představila novinky, ráda bych vám také pověděla o produktech, které ráda používám já a mohu je tedy vřele doporučit. Jako číslo jedna musím rozhodně zmínit Bioderma Photoderm BRONZ olej SPF 30. Tenhle báječný olej, kromě toho, že chrání před UV zářením, má příjemnou nemastnou texturu, je vhodný jak na tvář, tělo, ale i vlasy, obsahuje komplex BRONZ, který stimuluje přirozené opálení, neobsahuje alkohol, parabeny a chemické filtry.
A kromě oleje nedám dopustit ani na kosmetiku po opalování. Mým favoritem je sprej Photoderm After Sun SOS, který intenzivně uklidňuje a hydratuje citlivou a podrážděnou pokožku celého těla. Stejně tak sprej, kombinuju i Photoderm After Sun mléko, které taktéž chrání pokožku po opalování a je vhodné i na obličej.



VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ S BIODERMOU

Chcete vyhrát jednu ze 100 cen nebo rovnou hlavní cenu v podobě letenky za 10 000,-Kč? Pokud ano, tak neváhejte a na stránkách www.photoderm.cz rozklikněte Velká letní soutěž, kde máte za úkol zvolit si destinaci, kde si užíváte svou dovolenou, vyfotit se s oblíbeným produktem Photoderm a vyplnit registrační formulář a odeslat ho na uvedený e-mail společně s fotkou!

Každá fotka, která bude uveřejněná, bude odměněna Photoderm produktem a na závěr přijde velké losování o letenku! Soutěž trvá od 1.6 - 31.8 a 1.9. 2015 se bude losovat výherce!

A to je prozatím vše, užívejte prázdniny a léto! :)
AN

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...