Představujeme vám nový Kupkosmetiku box!

Milujete ladyboxy, které v sobě skrývají vždy ty nejžhavější trendy kosmetiky a líčení a při každém otevření jsou super překvapením? Pak si určitě zamilujete také Kupkosmetiku box, který je na trhu úplnou novinkou. Můžete ho zakoupit na za 249,-Kč.

KupKosmetiku box je krabička krásy, která je určena pro všechny milovnice kosmetickch trendů a také těch slečen, které rádi testují nové produkty. Tento box plný krásy patří k jaru, jedná se tedy o jarní krabičku a obsahuje ty nejzajímavější produkty letošního jara (veškeré produkty v tomto článku uvedené, můžete zakoupt na e-shopu. Box obsahuje 4 plné produkty dekorativní i pečeující kosmetiky a zároveň, rozhodnete-li se pro jeho koupi, si dopřeje i malou ochutnávku mnoha přiložených vzorků, které vás mohou inspirovat ke koupi celých balení.


Jarní edice je omezena na 50 kousků, proto určitě neváhejte, jelikož já vám prozradím, co v něm najdete.

KupKosmetiku box obsahuje tyto 4 plné produkty:

Zdravotní sprchový gel Tetesept Uvolnění 250,- ml (99,90 Kč)
Osvěže, očista, energie a relax - přesně to vše nabízí nové sprchové (zdravotní) gely značky Tetesept. Druhů sprchových gelů je několik, např - energie a síla/svaly a klouby/aktivita a uvolnění - a právě poslední zmíněný najdete v balíčku. Sprchový gel je vhodný pro relaxaci a odpočinek mysli a těla. Myšlenka sprchového gelu, který zároveň léčí, se mi hrozně líbí, nehledě na to, že všechny zdravotní gely Tetesept opravdu nádherně voní. Tento obsahuje pomerančový olej, pomerančový květ a jasmínový extrakt. Skvěle si s ním zarelaxujete ve vaně! :-)

Fyziologický micelární gel Lirene 200 ml (139 Kč)
Tento produkt v balíčku skutečně potěší, micelární gel má nepěnivé, extra jemné složení, které pleť zbaví make-upu, vyčistí zanesené póry, hydratuje a zjmeňuje. Lze jej používat dvěma způsoby, a to buď jako klacický čistící gel s vodou nebo obdobně jako micelární vodu. Funguje tedy jako čistící gel a odličovač v jednom. Už ho používám několik dní a jsem s ním opravdu moc spokojená, oproti klasické micelárce Lirene, je tento produkt super. Pleť je pak krásně heboučká a čistá.

Dlouhotrvající rtěnky Nude Essence odstín 04 It´s nude time! (69,90 Kč)
Miluju nude rtěnky a vůbec všechno v nude odstínu, a proto pokud máte kosmetiku s nude odstínech rády taky, pak vás tento další produkt z balíčku velmi potěší. Rtěnka má tělový odstín a krémovou formuli. Už se moc těším, až ji vyzkouším.


Řasenka Plump No Clump 12 ml (84,90 Kč)
Řasenka je od Essence novinkou a vy ji díky balíčku můžete vyzkoušet za výhodnější cenu. Jméno řasnky prozrazuje vlastně vše - objem bez žmolků. Má široký, elastomerový kartáček, který dodá řasám objem bez nevzhledných žmolků. Ještě jsem nevyzkoušela, ale do budoucna tu na ni najdete recenzi.

KupKosmetiku box dále obsahuje vzorečky:

Od značky Sebamed v balíčku najdete vlasový kondicionér pro hebké, zdravé a lesklé vlasy. Opalovací krém SPF 30 s vitamínem E a z řady Clear Face hloubkovou čistící péči pro aknózní a mastnou pleť. Dále vzoreček krému Green Line - intenzivní hydratační krém pro suchou pleť a vzoreček CC krému Lirene Color Corrector, který se z bílé barvy zbarví podle tónu vaší pleti.

Jak vidíte, KupKosmetiku box obsahuje opravdu super produkty, které si u mě osobně všechny najdou své využití. Už se těším, na další takový box! :-)

2 komentáře:

  1. Skoda, ze jeste nejsem v cesku, protoze bychsi ho hned koupila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, to vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...