BRUSHES: Štětce Ecotools

Zdravím vás dámy,
v dnešním článku bych vám chtěla doporučit něco, co jsem si za poslední rok naprosto zamilovala. Jistě víte, že krásné líčení se neobejde kromě kosmetiky také o to správné kosmetické příslušenství - tedy včetně všech možných štětců - jak na oční stíny, tak na tváře, lícní kosti aj. Já už jsem měla možnost vyzkoušet různé štětce, většina z nich nezapadala do nějaké dražší kategorie, ačkoliv právě díky mé zkušenosti, jsem se přesvědčila, že ne vždy to, co je drahé, musí být nejlepší. Já jsem totiž maximálně spokojena s cenově dostupnými štětci značky Ecotools.

Já osobně doma vlastním dva štětce. Jeden štětec je na oční stíny a druhý je štětec na tvářenku. Dle popisu výrobce se jedná o velmi kvalitní štětce vyrobené šetrně k životnímu prostředí. Štětce jsou vyrobeny z přírodních recykovatelných materiálů - štětiny z přírodního materiálu a rukojeť z bambusu, dále je použit recyklovatelný hliník. Už na první pohled působí štětce velice "čistým", přírodním a kvalitním dojmem. Velice se mi líbí jejich žluto-hnědý design včetně znovupoužitelného pouzdra, kam štětce stále ukládám, aby se mi jen tak neválely.

A jak se s nimi líčí? Musím říct, že štětec na oční stíny dokáže opravdu zázraky - maluji se jen tímto společně s jedním malým štětečkem, přičemž tento štětec vytvoří opravdu to, co chcete. Zvrchu je mírně zkosený, což znamená, že s ním lze i skvěle líčit v záhybech a stínová jde taky hladce. Už ho mám skoro rok a stále je ve skvělém stavu. Jak můžete vidět na fotce, tak štětinky nejsou vypadané, jsou stále bohaté a co - jsou pořád luxusně jemňounké, což platí i u štětce na tvářenku, který mám chvíli. Na dotek je vážně moc příjemný. Jednoduše se s těmito štětci maluje perfektně.

Vřele vám tedy štětce na líčení Ecotools doporučuji. A kde je seženete? Tak například v drogérii DM za příznivé ceny.

Máte s nimi zkušenost?




2 komentáře:

  1. Koukala jsem už po nich a zaujal mě štětec na tvářenku, protože zrovna takový potřebuju.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Ten na oční stíny mám také a je moc fajn :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...