Nadsázka: Já a auta - jaké chci a jaké nechci?



Všechny vás zdravím,
v dnešním článku bych se s Vámi ráda podělila o svůj krátký a stručný názor na auta. Zcela popravdě a upřímně, vím, že celá rada holek je z aut naprosto pryč. Jdou si na ulici, jede kolem nich krásné auto a oni se po nich otáčí jako kluci po hezkých sukních - no, já asi tento typ nejsem.

Zcela upřímně, mě prozatím auta nějak nezajímají, možná jednou, až si budu nějaké kupovat, mě to chytne, do té doby mi to je jedno - a je mi i jedno, jaké auto bude mít můj přítel :-)
I přesto, že mě auta příliš nezajímají, to neznamená, že se nenajde pár jedinců, resp. pár aut, která se mi opravdu líbí. A to je to, co bych vám dneska chtěla prozradit - jaká auta se mi teda líbí, když už by se mě na to někdo zeptal. V poslední době se mi vážně líbí bílá auta, velká bílá auta. Nemám příliš vyhraněnou značku konkrétního automobilu, ale je jasné, že u většiny lidí favorizují luxusní značky, jako je např. BMW nebo Audi - a když už mluvím o Audi, co říkáte na
Nové Audi Q7? Mně osobně se docela líbí, ale myslím si, že Audi má ve své minulosti lepší modely.

Takže já, jednou, až si pořídím auto, si pořídím pravděpodobně bílé, nebo černé. Nejsem na ty otřesné barvy typu zlatá, zelená, oranžová nebo žlutá - prosím ne, nikdy za nic, hrůza! A ještě opakuji, že to nemusí znamenat, že mé budoucí auto musí být luxusní značky, klidně si koupím spolehlivého Peugota, hezkou Kiu nebo českou Škodu - důležité je, aby na auto bylo spoleh, nežralo moc, vypadalo dobře a bylo výkonné. A pokud vás v poslední době zlobí vaše Audi autíčko, můžete mrknout na stránku www.automobilovedily24.cz, kde najdete všechny potřebné díly, aby vaše Audinka byla jako nově-stvořená.

A to je dnes ode mě všechno, přeji vám krásný víkend a užijte si léto!

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...