Recenze: Sérum na řasy REALASH po 3 měsících

Přeji vám krásný den,
pokud náš blog sledujete pravidelně, či jste si prostě jen kdysi všimli článku o séru na řasy REALASH, jistě víte, že se jednalo o běh na dlouhou trať - tím chci říct, že je nutné sérum používat dlouhodobě, aby člověk viděl ty nejlepší výsledky.
Na začátek bych vám opět ráda řekla, k čemu sérum REALASH je, pro ty, kteří článek čtou poprvé: sérum na řasy REALASH má několik úloh: 1) posílit 2) zvětšit hustotu 3) prodloužit řasy. Sérum regeneruje řasy za velmi krátký čas a je vyvinuto speciálně ve spolupráci se specialisty z oboru dermatologie a oftalmologie. Sérum na řasy REALASH je navíc posiluje a chrání tak před křehkostí a lámáním. Dlouhodobé používání séra na řasy slibuje až o 83 % delší a 79 hustší řasy.



Jak sérum funguje?Růstová fáze řas trvá přibližně 30 dní. Je to příliš krátký čas na to, aby řasy mohli být dlouhé a husté. Receptura REALASH urychluje přirozený růst řas a posílí jejich kořínky. Výsledkem jsou delší, zdravě vypadající a vyživené řasy. Receptura REALASH také zabraňuje vypadávání. Aby bylo sérum nejúčinnější, je doporučeno ho používat každý večer na noc po odstranění líčení a make-upu. Nanáší se na horní víčko na kořínky řas. Díky speciální receptuře a díky jednoduchému aplikátoru by mělo 3ml sérum vydržet na 4-5 měsíců užívání.

Vzhledem k tomu, že nás bohužel během prázdnin potkala tragická rodinná událost, musím říct, že jsem neměla skutečně náladu na nic - vysvětluji to proto, že jsem tedy sérum nepoužívala úplně pravidelně, z tohoto důvodu bych vám ráda prezentovala výsledek používání zhruba po 3-4 měsících, které nebylo pravidelné, ale i tak si myslím, že sérum přináší své výsledky. Jsem si téměř stoprocentně jistá, že kdybych sérum používala skutečně každý večer, bylo by to ještě lepší.

Už minulém článku, který si můžete prohlédnout ZDE, jste si mohli všimnout, že jsem majitelkou poměrně dlouhýh a hustých řas, často se mě lidé ptají, zda je mám nalepené, říkala jsem si, že bude tedy super mít řasy ještě o něco výraznější a krásnější. Já osobně jsem s produktem REALASH spokojená. Co se týče alergické reakce, nebyla žádná, produkt neštípe, nesvědí a ani mi dočasně netmavla oční víčka, jak výrobce uvádí, že se může stát.


Mohu 100 % potvrdit, že po používání séra na řasy REALASH jsou mé řasy delší, o dost hustší a co především, jsou pevnější. Dřív se mi stalo, že když jsem si mnula oči, tak mi pár řas vypadalo, ale teď za ně můžu klidně tahat - né že bych to dělala
, jen sem to zkusila a žádná prostě nevypadné. Zdraví a pevnost řas je pro mě nejdůležitější a s REALASH je to možné. V současné době se snažím produkt používat každý večer, když je to možné a těším se na výsledky.
Zde na fotkách tedy ještě jednou, můžete vidět jak vypadají mé řasy po 3-4 měsísích ne-pravidelného používání, což by vás mohlo motivovat k tomu produkt, pokud si jej zakoupíte zde: www.realash.cz, používat skutečně poctivě a pravidelně.

Realash můžete kromě oficiálních stránek najít také na facebookové stránce.

2 komentáře:

  1. Čtu a hledám recenze k tomuto seru. Mám ho koupené, krátce. Hlavní důvod: mám řasy zničené umělými, a tak doufám,že se dočkám ohromujících výsledků. Zatím nic nevidím. Romana

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...