MAKE-UP TASK aneb které make-upy používám?


Ahoj!
Máme tu skoro listopad a s tím přichází i jeden z posledních říjnových článků. V tom dnešním bych Vám ráda ve zkratce řekla, které make-upy a tónované krémy používám a proč. Musím říct, že já jsem člověk, kterému nevadí vyjít ven bez make-upu, stejně tak nemám problém jet do školy nenalíčená nebo jít ven s kamarády a ten make-up si prostě nedat. Mám vždycky takové období, že někdy používám, pak zas nepoužívám. V současné době spíše používám.

Na fotce si můžete všimnout třech krasavců. Samozřejmě make-upy vidíte jen dva, ten třetí - oranžový je tónovaný fluid od Biodermy. Tento fluid mám v tmavém odstínu a používám ho tehdy, když jsem opálená - smíchaný společně s make-upem od Avonu. Jak jistě víte, proto, aby byla pleť dlouho mladá a krásná, je důležité se o ní řádně starat a nedávno jsem četla zajímavý článek, že kromě toho, že je důležité používat hydratační a výživné krémy, je stejně tak důležité chránit pleť před slunečními paprsky.
Jak už jsem tedy řekla, když jsem opálená (díky pěně St. Moriz Dark), tak používám právě tónovaný tmavý fluid od Biodermy. Vzhledem k tomu, že je poměrně řidký, až vodový, tak ho míchám společně s make-upem od Avonu, který mám v odstínu Nude. Make-up obsahuje částečky 24 karátového zlata a je skutečně skvělý. Vzhledem k tomu, že nemám problematickou pleť, nepotřebuji vysoké krytí a tento make-up mou pleť krásně rozzáří a společně s fluidem vytvoří požadovaný "opálený" odstín. Make-up z Avonu je poměrně hustý, což mi vyhovuje, pro vás je ale bohužel zklamáním to, že v Avonu už není, resp. už se nenabízí, sama přemýšlím, co koupím až mi dojde - nějaké tipy?

V případě, že nejsem už tolik opálená, resp. skoro vůbec, tak používám právě samotný make-up od Avonu, který není úplně pro bledule, což vás nepřekvapí, protože sehant v Česku make-up pro bledule byl donedávna poměrně zázrak, teď už se ale výrobci docela snaží a nemožné je možným.
Samozřejmě ne vždycky jsem krásně opálená nebo jen lehce "do barvy". Mám také období, kdy jsem prostě úplně bílá - a právě z toho důvodu mám doma ještě jeden make-up, a to sice od Rimmelu Match Perfection, určitě jste zaregistrovali, že Rimmel nedávno představil novinku, kdy tento make-up vylepšil o efekt "retuše pórů". Já osobně jsem s tímto make-pem moc spokojená a používám ho tedy tehdy, když jsem opravdu bílá. Mám odstín 100, tedy Ivory, ten nejsvětlejší z této řady. Tento make-up není tak hustý jako třeba ten z Avonu, ale rozhodně není tak řidký jako fluid od Biodermy. Krytí není přehnané, takže člověk nepůsobí jako maska. Já osobně jsem spokojená.

Co se ceny týče, make-up z Avon mě vyšel cca na +- 250,-Kč, za fluid děkuji Biodermě, jinak jej seženete okolo 300-500,-Kč (záleží, kde koupíte) a make-up od Rimmelu mám klasicky z DMka, stihla jsem ho za zvýhodněnou výprodejní cenu 109,-Kč, takže úplně super.

A jake make-up používáte vy?

2 komentáře:

  1. Já už teď make-upy moc nepoužívám, ale dřív jsem hodně používala růžový od Astoru, nemůžu si ted vzpomenout na název :(

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
  2. Ja pouzivam ted nejvice Rimmel makeupy. Ten modry se stal mym nejvetsim oblibencem.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...