Novinka od Biodermy: Hydrabio Perfecteur SPF 30


Ahoj holky,
na konci května bych vás ráda trochu opožděně, ale přeci, informovala o novince od mé nejoblíbenější kosmetické značky Bioderma. Pokud blog sledujete pravidelně, tak vás asi nepřekvapí, že mám Biodermu ráda, je to prostě moje taková srdcovka. A Bioderma právě přišla s naprosto novým produktem, který je z řady Hydrabio. Konkrétně se jedná o Perfecteur SPF 30.

O co se jedná?
Jedná se o produkt, který má za úkol postarat se o dokonalou hydrataci pleti, ale zároveň ji učinit perfektní na pohled. Zjemňuje, rozjasňuje a chrání v jednom kroku. Jedná se o velice sametové složení, takže je vhodný i pro tu nejcitlivější pleť.

Jak se používá?
Já doporučuji jej aplikovat každé ráno, nebo prostě v době, než se jdete líčit, takže na očištěnou pleť (předtím používám na očištění Hydrabio H2O). Bioderma navíc uvádí, že v případě, že vás pleť pne, je dobré použít i Hydrabio Sérum. Já jsem tento problém naštěstí neměla.

Jak funguje?
Jako řekla moje starší ségra "už mam druhý balení, je to fakt skvělý". Musím naprosto souhlasit. Krém je lehký, skvěle hydratuje a neskutečně pleť rozzáří. Takže naprosto perfektní pomocník! :) například místo podkladové báze. A některé dámy dokonce potěší fakt, že i vyhlazuje vrásky! :)

Něco navíc:
Bioderma si pro své fanoušky připravila skvělou soutěž o 5 000 Hydrabio stylových lahví. Co musíte udělat, abyste ji získali? Je to jednoduché. Stačí si koupit nějaký produkt Hydrabio v lékárně, nahrát pokladní účtenku a lahev je vaše! :) Ve druhém kole navíc je možné si zahrát o produkty zdarma. Více informací se dozvíte ZDE na jejich Facebooku!

Máte zkušenost s novým produktem? Jak jste spokojeni s řadou Hydrabio?




2 komentáře:

  1. Používam tento krém ako podklad pod make-up a na tento účel je skvelý, pleť vyhladí, jemne aj hydratuje, ale v tomto smere to nie je žiadna sláva, ako podklad ho však rozhodne odporúčam. Asi bude dosť silikónový, keďže pleť tak vyhladzuje, ale čo sa dá robiť. Míňa sa vcelku pomaly, na jedno použitie mi stačí jedno stlačenie pumpičky.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  2. Pár produktů jsem od Biodermy měla a popravdě mě příliš nenadchly. každému vyhovuje něco jiného a já na svojí aknózní pleť stále hledám něco co by mi pomohlo. Každopádně recenze je hezky sepsaná a dozvěděla jsem se s v ní spoustu věcí.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...