Téma: antiperspiranty, deodoranty a antitranspiranty

Ahoj holky,
dnešní článek se vám možná bude zdát trochu povědémí, a to proto, že už jsem se o jednom z následujích produktů kdysi zmiňovala, ale jelikož jsem s ním maximálně spokojená a vím, že nejen v mém okolí je pořád celá řada slečen, které trápí pocení a marně hledají produkt, který skutečně funguje, rozhodla jsem se napsat tento článek a znova apelovat na produkt, se kterým jsem maximálně spokojená, je snadno dostupný, levný a hlavně - funguje.

Pokud blog sledujete pravidelně, nebo jste alespoň četli posledni článek, jistě víte, že já už jsem zkoušela celou řadu deodorantů, antiperspirantů a antitranspirantů. Začala bych tím, co nemám ráda a proč to nemám ráda. Osobně příliš nemusím tekuté a kuličkové roll-ony, a to z jednoho jediného důvodu - musíte čekat půl dne, než produch zaschne - a na to samozřejmě opravdu nemám čas. Ačkoliv si možná říkáte, proč je na fotce právě roll-on od Biodermy, hned se k tomu dostanu. Mám tedy radši spreje, ale ještě víc mám ráda ty krémové, jako vidíte na fotce Rexonu.

Zkusila jsem už opravdu celou řadu značek, celou řadu produktů, s parfemací, bez ní, se sebevětší účinností, ale s žádným produktem jsem nebyla tak moc spokojená, jako s Biodermou - Sensibio Déo. Ano, je to sice kuličkový, ale žádné spreje mi nefungovaly tak dobře, jako právě tento od Biodermy s tím, že je i ve formě spreje - a ten je samozřejmě mnohem lepší, nicméně!!
Se jednoho dne stalo, že Rexona přišla s produktem Maximum Protection. Produkt jsem samozřejmě musela vyzkoušet, protože mě zajímalo, zda bude fungovat, nebo nebude. A přátelé, jsem příjemně překvapena. Už v minulém článku jsem vám psala, že Rexona Maximum Protection je nejlepší antiperspirant, jaký jsem kdy měla. Já osobně mám nejradši modrou variantu Clear Scent, která má opravdu jemnou parfemaci, takovou čistou a svěží, nic násilného. A protože jsem chtěla změnu, utíkala jsem do drogérky a koupila jsem si fialový Sensitive Dry, který má také moc příjemnou svěží a lehkou vůni. Zkoušela jsem i ostatní, ale ty mě bohužel odradily svou parfemací.

Co je ale důležité je, že tento produkt prostě maximálně funguje. Protože se mi nezdá příliš hygienické nanášet ho tubičkou přímo do podpaží, nanáším prsty krouživými pohyby a musím říct, že ať jsem sebevíc ve stresu nebo je sebevětší horko, prostě pocení nemá šanci. Mohu vám ji tedy maximálně doporučit. A kolik stojí? Nějakých 159,-Kč a já ho navíc sehnala nyní v akci za půlku!! A ještě k tomu, vydrží dost dlouho, já ho používala napůl se ségrou (ten modrý) a minimálně dva měsíce vydrží :)

Jaký antiperspirant nebo deodorant (v čemž je samozřejmě rozdíl!), vyhovuje nejvíce vám?



1 komentář:

  1. Kulicky nesnasim, ten mokry pocit je neprijemny. Spreje take nemusim, pouzivam max doma ci v zime, jelikoz jim neverim a vadi mi, ze na oholene pokozce pali. Takze za me tuhe, Rexona je super a moje stalice je Nivea.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...