Recenze: Australian BodyCare TeaTree Oil

Ahoj holky,
v dnešním článku bych vás ráda seznámila s mým názorem na pečující kosmetiku Australian Bodycare, kterou jsem měla možnost vyzkoušet díky výzvě na stránkách Blogerky.cz

Konkrétně jsem dostala možnost vyzkoušet jemnou pleťovou vodu Australian Bodycare s olejem Tea Tree. O tento produkt jsem měla zájem z toho důvodu, že si poměrně potrpím na péči o pleť, protože postupem času zjišťuji, že první jemné vrásky a linky na sebe nenechají dlouho čekat a chceme-li skutečně kvalitní, zdravou a krásně mladou pleť co nejdéle, je důležité o ni dbát.

Na začátek vám ve zkratce řeknu, jak o svou pleť pečuji.
Pravidlo:

č. 1) Vždy se odličuji, nikdy nechodím spát s makeupem a pleť odličuji tak pokaždé, když se vrátím domů a vím, že už nikam nepůjdu.
č. 2) Svou pleť čistím alespoň dvakrát denně, to znamená ráno, když vstanu a večer při odličování, i během spánku se totiž na pleti nahromadí nečistoty a bakterie
č. 3) Každý večer používám hydratační/výživný krém, nanáším poměrně silnou vrstvu, aby byla moje pleť během večera/noci hýčkaná, odpočinula si od líčení a vstřebala důležité látky
č. 4) Pleťový krém se snažím používat i před make-upem. Někdy na to však ve spěchu zapomenu, tak zpravidla dávám alespoň primer pod make-up.

Tak ve zkratce jak pečuji o svou pleť. A jsem neskutečně vděčná za to, že ve svých téměř 24 letech nemám ještě žádné vrásky, což se o některých mých kamarádkách, které jsou mnohdy mladší, než já, říct nedá. Vrásky se objevují prvotně především na čele a v oblasti očí. Já jsem ráda, že se tomu zatím úspěšná vyhýbám. A to je ten důvod, proč jsem chtěla vyzkoušet produkt vhodný na péči o pleť. Měla jsem zájem o krém a pleťovou vodu a jsem ráda, že jsem mohla získat právě pleťovou vodu.

O čem je pečující kosmetika s olejem Tea Tree Australian Bodycare?
Jedná se o vysoce kvalitní produkty v péči o pokočku těla a vlasů. Obsahuje vysoce účinné a kativní přírodní látky. Řada BEAUTY využívá příznivých přírodních účinků oleje Tea Tree a je určena pro jednotlivce i pro používání a prodej v profesionálních kosmetických a kadeřnických salónech. Produkty z řady BEAUTY zklidňují pokožku, nastolují její přirozené pH. Jsou určeny pro každodenní péči a díky originálnímu oleji Tea Tree čistí, zjemňují pleť. Jsou vhodné i pro citlivou pokočku a navíc, produkty neobsahují parabeny.


Jemná pleťová voda Australian Bodycare s olejem Tea Tree
Nyní pár slov k tomu, jak jsem byla s produktem spokojena, nejdříve ale nějaké informace k tomu, co vlastně tato zázračná pleťová voda splňuje:
"Jemná, osvěžující a velice účinná pleťová voda s přírodním olejem Tea Tree je vhodná pro všechny typy pleti. Čistí, tónizuje a zvlhčuje pokožku. Odstraňuje nečistoty z pleti bez nežádoucího vysušování. Je zvláště vhodná pro osoby s citlivou pletí nebo sklonem k dermatologickým problémům. Aplikace je vhodná pomocí odličovacího tampónku."

Moje zkušenost:
Na začátek, co se designu produktu týče, musím říct, že mi vzhled připadá poměrně pěkný, zajímavý a jednoduchý, nic přeplácaného, takže design obalu se mi líbí. Dávkovač je taky fajn a nikde zbytečně necáká. Samotné používání pleťové vody je velice příjemné, protože cítím, jak mou  pleť krásně očistí, vyživí, zklidní a zhydratuje. Nemám pocit, že by byla moje pleť po použití suchá. Co bych určitě ráda zmínila je, že olej tea tree je opravdu hodně cítit, nicméně alespoň je vidno, že se s ním nešetřilo. Produkt je nekomedonní, nezpůsobuje mi vyrážku, pleť po něm není citlivá, napjatá, naopak je opravdu čistá, zklidněná a dokonce mi přijde, že kvalitu mé pleti a celkový vzhled, zlepšuje. S produktem jsem tedy velice spokojená a za cenu 239,-Kč/250 ml si myslím, že to stojí za to.

Poznámka:

Všechny produkty Australian Bodycare mají nízké - přijatelné ceny, které si může dovolit každý a škála produktů je opravdu vysoká, od čístícího mléka, gelu, deodorantu balzámu, masky přes produkty vhodné do sprchy, na vlasy až po ty praktické na intimní hygienu nebo opalování.

Seznam všech produktů a informací naleznete na stránkách DK Pharma. Určitě na ně mrkněte, protože si myslím, že to je jedna z kvalitní kosmetiky za super ceny.

A co vy, máte zkušenost s produkty Australian Bodycare?

AN

1 komentář:

  1. Ja som skúšala krém na pleť a bol celkom fajn, aj keď nerobil čo mal (mal zmatňovať pleť). Inak dobre hydratoval, tak som celkom spokojná :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...