Co přibylo do koupelny :-)

Vím, že ne všichni používají sprchové gely a mýdla. U nás doma je ale používání různých sprchových gelů, mýdel a peelingů na denním pořádku, proto si i pečlivě vybíráme, které si vlastně koupíme. Jelikož nám jejich zásoba pomalu, ale jistě docházela, nakoupily jsme hned dva nové - dva, po kterých se člověku doslova zbýhají sliny.

Sprchové gely


Dermacol Aroma Ritural - Sicilian Pistachio : Tento sprchový gel zaujme již na první pohled krásným a přitom jednoduchým zeleným balením. Když jsem si všimla, že je pistáciový, neváhala jsem ani chvilku. Pistácie já prostě miluji a když je teď můžu mít i v koupelně? Ta myšlenka se mi fakt líbila. Ihned byl v košíku. Je od kvalitní značky Dermacol a obsahuje pistáciový olej, který pokožku intenzivně zvláčňuje, hydratuje a zabraňuje jejímu vysoušení. Nutno podotknout, že opravdu nááádherně voní - jako pistáciová zmrzlina a díky velkému balení (250 ml) i hodně dlouho vydrží. Seženete ho, si myslím, snad v každé drogerii, vyjde vás na zhruba 70,- Kč, ale může to být i více i méně. Záleží, zda mají zrovna v obchodě nějakou akci. Máte vy s ním nějaká zkušenosti? Už se strašně těším, až se jím umeju. :-) Navíc kosmetika Dermacol je podle mě a i co jsem zaznamenala z okolí, velmi kvalitní a i z toho důvodu mám radost hned dvojnásob. Opravdu moc doporučuji.


Balea Pflege Dusche - Fíky a čokoláda: Nehodlala jsem vám sem vypisovat celý název německy, abyste si nemusely hledat ve slovníku jejich význam. Tento sprchový gel je z limitované edice a zaujal mě, stejně jako od Dermacolu, na první pohled krásným designem. Když jsem navíc zjistila, že voní po čokoládě, byla jsem zvědavá, zda voní jako skutečná čokoláda/čokoládové sušenky nebo je jeho vůně taková ta chemická čokoládová, která mně zrovna moc nevoní. Byla jsem příjemně překvapená opakem. Skutečně, tento sprchový gel voní krásně po čokoládě - přímo mi připomíná takové ty kulaté piškotové sušenky s takovou tou ovocnou náplní (například Pim´s :D). I Fíky jsou tam krásně cejtit a dohromady tato kombinace dělá skutečně krásnou vůni, po které člověk má hned chuť dát si něco dobrého. Balea výrobky můžete zakoupit v drogeriích DM za většinou velmi příznivou cenu - okolo 50,- Kč a hlavně tato značka určitě vyniká v opravdu široké škále výběru různých vůní sprchových gelů, takže je skutečně z čeho vybírat. Navíc já jsem s touto kosmetikou dlouhodobě velmi spokojená (kromě balzámů na rty), takže bych ji určitě doporučila všem.

Pokud byste se chtěly podívat na kompletní nabídku kosmetiky značky Balea, tak ZDE.

Tak uvidíme který nakonec bude lepší. :) A co vy? Kupujete výrobky od Dermacol nebo Balea? Jste spokojené? Který výrobek máte nejradši?:)


5 komentářů:

  1. Fakt fýky? Holky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejky, to je jak člověk píše v rychlosti :D Děkujeme za upozornění :)

      Vymazat
  2. Teď jsem právě díky tomuhle článku koukla na Dermacol sprchové gely a prodávají i melounový! Ten chci!! :-D :-D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako kosmetička doporučuji Dermacol :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, zrovna včera jsem koupil ten sprcháč Dermacol já si ho ale neužiju koupila jsem ho jako dárek. A Balea .... moje oblíbená značka. Mám podobný sprchový gel Višeň a mandle. A voní..... božsky !

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...