Jennifer Lopez zazářila v PRAZE!!♥



26. 10. 2012 – toto datum se nyní vrylo do paměti tisícům fanouškům. Toto datum je dnem, kdy zpěvačka Jennifer Lopez poprvé navštívila Prahu! Já jsem byla u toho, zhlédla jsem její výbornou show a nemohu vytknout jedinou věc. Co tedy J.Lo v Praze předvedla?

Celá show odstartovala něco málo po půl 9 večer v pražské O2 Aréně, přičemž začátek byl doslova famózní. Vše začalo nevinně a nikdo vlastně netušil, kdy a kde se Jennifer vynoří.
Famózní a jedinečná show odstartovala krátkým výstřihem z filmu, jenž koncert začínala - písnička Never Gonna Give Up, jenž ztotožňovala J.Lo s osobu, která se po několika málo minutách objevila přímo na parketu v dokonalém kostýmu. Samotná Jennifer přivítala své fanoušky doslovným "Práág", přičemž celá aréna šílela. Na první pohled by se dalo říct, že existuje mnoho jiných lidí, jenž by naplnili halu, ale J.Lo jen ukázala, že o ni lidé stojí. Troufám si říct, že na koncertě bylo minimálně 13 000 lidí, ovšem můj odhad je jen orientační. Lidé, kteří stáli u pódia, se podle výpovědí nemohli ani hnout, protože každý chtěl být omamné krásce na blízku. Ti, kteří si pořídili lístek na stání měli volnost a mohli tancovat, ovšem nutno podotknout, že hala byla takřka celá zaplněná. Pár míst na sezení se neobsadilo, ovšem jinak byl počet fanoušků hojný a možná to některé z vás překvapí, ale na Jennifer se přišlo podívat jak mnoho žen, tak mnoho mužů. Vedle mě například seděli Němci, podle mé sestry, která byla jinde než já, si na J.Lo udělalo výlet i pár Američanů aj.

Ihned po pozdravu jsem byla naprosto unešená tím, jak vlastně J.Lo vypadá. Říkáte si, je krásná, opravdu - ale vidíte ji jen na televizních obrazovkách. Ve skutečnosti je mnohem krásnější a roztomilejší.  Úžasná zpěvačka příliš neotálela a ihned po pozdravu a "odstrojení" úžasné části kostýmu, to rozjela velice známým singlem Get Right, jenž ho doprovázela řada úžasných tanečníků a tanečnic. Mě osobně asi nejvíce překvapilo to, jak se J.Lo umí pohybovat. Jak je to neskutečně energický, milý a zábavný člověk.
Na otázku, zda Jennifer komunikovala s fanoušky, musím říct jasné ano. Často pokládala otázky a dožadovala se odpovědi pokřikem od fanoušků – a když to bylo málo, moc ráda otázku zopakovala. Často se fanoušků ptala, zda jsou připraveni na show nebo zda se mají dobře. Je jasné, že v těchto chvílích se v O2 Aréně ozval obrovský křik všech přítomných, protože kdo by se v přítomnosti této zpěvačky neměl dobře?
 
Měla jsem sebou foťák a tak jsem vše natáčela, dneska první video ze začátku a příště přidám další - především na náš FACEBOOK, tak ho sledujte!!

Další písničku, kterou J.Lo svým fanouškům nachystala, byla ne méně známá Love Don’t Cost a Thing, přičemž opět převedla dokonalou pohybovou show v doprovodu svých tanečníků a úžasných efektů, jenž se rozléhali celou O2 Arénou od pódia. Musím uznat, že jsem si chvilkama připadala na nějaké „laser show“ – což můj pozitivní dojem jen zdvojnásobilo!

Po písničce Love Don’t Cost a Thing následoval krátký „rozhovor“ s fanoušky, kdy je znovu přivítala a požádala o rozsvícení haly, aby si všechny své fanoušky mohla prohlédnout. Dále vyžadovala, aby fanoušci dostatečně křičeli, pokud to nestačilo, napomenula je slovy „I can’t hear you!“, přičemž se hala rozkřičela o několik decibelů víc! „Budete semnou zpívat? Budete semnou tančit?“ Ihned po krátkém „pohovoření“ s fanoušky se rozezněl song I’m Into You. Poté následoval možná méně známý song Waiting For Tonight!
Zdálo by se, že už takhle J.Lo připravila svým fanouškům úžasnou show, která ovšem pokračovala. Celý koncert trvala si 1h a 40 minut, přičemž umět tančit a zpívat jako J.Lo po celou tuto dobu, je vážně umění!
Po prvotním zážitku, kdy si člověk říká „co vlastně ještě přijde“, mi Jennifer udělala obrovskou radost songem Goin In. Předešlá show se nesla v duchu „boxerských zápasů“. I tam J.Lo dokázala, že i ona je skvělá herečka. Nutno podotknout, že jsem opravdu nenašla jedinou špatnou věc, která by se mi na koncertu nelíbila. Vše bylo propracováno do nejmenšího detailu. Úžasné také bylo, jak se zvládala zpěvačka během několika minut (někdy i vteřin) převléci. Její kostýmy měly vždy něco společného – třpytily se a byly vidět – a právě to je to, co zpěvačku tak skvěle doplňovalo. O perfektním make-upu a sexy účesu už ani nemluvím.
 
Po songu Goin In opět následoval krátký proslov k fanouškům, kdy Jennifer přiznala, že poprvé zpívá Praze, řekla, že je fajn vidět lidi, které nikdy neviděla a navštívit místa, které nikdy nenavštívila. Poté se fanoušků optala, zda tuší, odkud je, přičemž z davu „stání u pódia“ se ozvalo „Bronx“, což měla Jennifer radost a reagovala slovy „ano správně, jsem holka z Bronxu“. Poté následovala jasná otázka „chcete se semnou podívat zpátky do Bronxu?“ Reakce fanoušků byla jasná, následoval tedy song 3 v 1 - Im' Real, All I have, Ain't It Funny a Jenny From the Block.

V jednu chvíli se až zdálo, že se na pomalé a romantické písničky nedostane, ovšem tohle je J.Lo a ta si do Prahy přivezla i kus romantiky. A aby se Jennifer stihla převléknout do krásných modrých šatů, následovalo video s písní Baby I love You, ve kterém si zahrál její současný přítel Casper, který se mimochodem koncertu také účastnil a celou show sledoval „mezi“ diváky. Dále Jennifer překvapila písničkou a výborným tanečním vystoupením. Zazpívala Hold It Don’t Drop.

Ptáte se, jaké romantické songy přivezla sebou do Prahy? Tak např. If You Had My Love. V minulém songu zpívala o lásce, ovšem ten další, byl podle ní „o skutečné lásce“. Dojemnou píseň s názvem Until It Beats No More, kterou věnovala svým dětem – dvojčatům Emme a Maxovi, doprovázeli osobní fotografie a videa, které se objevily na horním plátně. Musím říct, že jsem dlouhou dobu nic dojemnějšího neviděla.
A abychom se všichni na místě nerozplakali, Jennifer své fanoušky opět roztancovala tanečními párty songy, mezi které patřil jeden z nejznámějších – Lets Get Loud! Mě osobně hrozně dojímal upřímný smích Jennifer, po tanečním songu následoval opět krátký rozhovor s fanoušky. Velice pěkné bylo, když si Jennifer vzala od jednoho z fanoušků u pódia květinu. Neskrývala radost a dvojnásobnou ji měl určitě ten, kdo ji kupoval.
Možná se to zdá, jako nekonečný koncert že? Ba naopak šlo o (skoro) dvě hodiny úžasné show, která zahrnovala i song „Papi“ a ihned poté známý On the Floor. Jediná věc, která mě osobně vadila na českých, prostě přítomných fanoušcích byla ta, že ti, co to chtěli rozjet a tancovat s Jennifer prostě nemohli proto, že ti druzí fanoušci nadávali něco jako „sedni si, chci vidět“ aj. Moje sestra mi dokonce říkala, že jak tančila, nějaký kluk se na ni díval, zda se jako nezbláznila. V duchu si však jen pomyslela „sakra jsem na koncertě, nebo ne?“.
 
Ihned poté nastal zlom, kdy se po písničce On the Floor začala Jennifer uklánět a loučit s fanoušky – všichni si mysleli, že koncert končí. Někteří odcházeli, jiní vyžadovali přídavek. Jennifer je však chytrá a moc dobře ví, že fanoušci nemají dost. Po krátké minutě, kdy se jen rozsvítila modrá „reklama“ J.Lo, se aréna dostala do tmy a rozsvítila se opět laserová světla. Všem nám bylo jasné, že tento koncert ještě nekončí. Následovalo zhruba dvou minutové video s Jennifer a poté? Halou se rozezněl song Dance Again – aby ne, když J.Lo tak své turné pojmenovala. 

A to už byl konec. Show byla úžasná, Jennifer překrásná a já jsem se nenudila. Užila jsem si to na 10 milionů procent. Radost jsem měla také doma, když jsem se dočetla, že Jennifer o koncertě v Praze prohlásila, že to bylo jedno z nejlepších evropských vystoupení. Doufám tedy, že tu nebyla naposled a brzy nás zase poctí svou návštěvou, protože já už si ji nenechám nikdy ujít. A pokud jste možná nestihli koncert v Praze a jste ochotné se za ní jet podívat jinam, máte na to cca ještě dva měsíce. Turné J.Lo končí začátkem prosince, tudíž máte ještě šanci ji chytit v jiných městech.

3 komentáře:

  1. krásná reportáž, strašně mě mrzí, že jsem tam nebyla...ale takhle je to se všema koncertama, kdybych chtěla být na každém, asi bych se nedoplatila :-) ale už jenom podle videa soudím, že to byla teda bomba! :-))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. "už žádné články o celebritách" aaaha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle není ale bulvár - tohle je zážitek z koncertu - žádné paparazzi fotky, myslím, že mnohé čtenářky zajímá, jaký koncert byl.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...