Recenze - Bioderma - Matriciane

Ahojda, před chvílí jsem dorazila ze školy, uvařila jsem si kafčo a rozhodla jsem se vám tu představit něco, o čem jste určitě ještě pořádne neslyšely. :)

Myslím si, že rozhodně není třeba, abych vás zde se značkou Bioderma nějak seznamovala. Mnohé z vás jistě už určitě naši spolupráci s ní zaznamenaly, a proto jsem se rozhodla, že nějaké zdlouhavé představování vynechám (snad se nenajde nikdo, komu by to vadilo.:) Nejsem si přesně sice jistá, jaké věkové skupiny navštěvují náš blog, ale jsem pevně přesvědčena, že se bude jednat o dívky kolem 18 let a výš (možná i míň). Každopádně to není až tak důležité, protože každou, která sleduje nejnovější kosmetické trendy a celkově kosmetiku určenou na pleť, by toto mohlo určitě velmi zajímat. A oč tedy vlastně jde?

V posledním roce a půl jsem zaznamenala, že Bioderma neustále přichází s novými produkty a stejně jako jejich předešlé výrobky, také ty nejnovější současné mě nadchly. Rozhodně nechci, aby to vypadalo, že tu jen tak nadarmo vychvaluji nějakou značku, aniž bych s ní sama měla nějaké zkušenosti. Biodermu používám už druhým rokem a holt si ji prostě nemůžu vynachválit. Zamilovala jsem se především do růžové řady pro citlivou pleť, ale také do zelené Sébium, která je určena pro pleť mastnější, se sklonem k akné. Aby se ale vyvážilo používání těchto výrobků mezi všechny věkové skupiny, přišla opět Bioderma s něčím novým, neokoukaným a samozřejmě s něčím patentovaným, očem jsem se dozvěděla práve při příležitosti návštěvy profesionální školy líčení Surface, kde nám Janička tyto produkty krásně představila. Už po prezentaci jsem byla z nové řady vážně doslova nadšená a hlavně zvědavá, jestli skutečně dokáže to, co slibuje.


Matriciane je zcela nová (červená) řada, která je určena pro ženy od 25 let do 45+. Jak nám samotná Janička na představování těchto produktů prozradila, ženy měly neustále tu potřebu se dotazovat, kdy konečně Bioderma přijde na trh s nějakým opravdu účinným krémem na vrásky. A jejich přání bylo vyslyšeno a zrodilo se Matriciane. Samotný název vám může připomínat již známé Matricium, což je v pořádku, protože se jedná o takového "kolegu" Matriciane. Mimo to, produkty z řady Matriciane jsou k dostání v partnerských lékárnách už od 1. října.

"Péče, která jako jediná působí až na úrovni dermis"

Matriciane oddálí stárnutí, ale nezastaví ho

Pokud se mi něco na značce Bioderma skutečně tak líbí, je to fakt, že její tvůrci se ženám všech věkových kategorií nesnaží vnucovat, že stáří pokožky lze jako mávnutím proutku stopnout (což můžete zpozorovat u většiny kosmetických produktů). Bioderma se snaží znaky stárnutí oddálit, protože to je vlastně to jediné, co pro sebe žena může udělat. Nikdy nebudete mít perfektní a vyplou pleť napořád /ledy že byste si začaly libovat v botoxových injekcích/.



Matriciane Multi-Défense

Abych se ale dostala k jednotlivým produktům - první známky stárnutí pokožky se objevují už po dosažení věku 25 let. Začínají být vidět takové ty klasické mimické vrásky a také malé vrásky kolem očí. V tomto věku samozřejmě žena nevypadá staře, ale pokožka už ztrácí jas, pružnost a je celkově taková křehčí. A právě pro tyto ženy se doporučuje používat revitalizační novinku Matriciane Multi-Défense. Na krému je určitě speciální to, že je určen právě pro ženu, jejíž pleť je ovlivňována vnějšími faktory, jako je znečištěné prostředí, stres a tak podobně - jednoduše vše, co každý žena z většího, ale i toho menšího města zná. Matriciane je vhodný pro všechny typy pleti /což ocení především majitelky mastnější a suché pokožky/ a bát se používat Matriciane nemusejí ani ty, které mají velmi citlivou pleť. Krém napomáhá pokožce předcházet stárnutí, navrací jí vitalitu a má také detoxikační účinky. Obsahuje Carnosin, což je silný antioxidant, který přechází stárnutí kožní tkáně. Mně osobně i velmi příjemně překvapil vzhled tubičky, které jsou na pohled vážně krásné. Velmi příjemně mi voní a jsou skutečně velmi jemné textury. Po prvním použití jsem na pokožce zaznamenala strašně příjemný pocit, který doslova nutí do dalšího a dalšího nanášení. Praktické ženy ocení i pumpičku. Rozhodně se nenechte ale zastrašit tím, že je krém určený pro věkovou skupinu 25+, protože ho používám i já a jsem s ním strašně spokojená. Pleť je po něm krásně hedvábná, jemná a celkově vypadá zdravěji. Za mě tedy jednoznačné plus a určitě i za moji maminku, která se mě neustále ptá, kdy si má dát Matriciane a kdy poté vlastní krém, jelikož to bere skutečně vážně (hihi), ona Biodermě prostě věří. To mě připomnělo, že musím doplnit, že pokud použijete Multi-Défense a poté použijete vlastní krém, jeho účinky se ještě více zdvojnásobí - stejně tak, jako je tomu i při používání Matricia. :)

Matriciane Sérum

Matriciane Sérum je takovým doplňkem onoho Multi-Défense, přičemž tento je vhodný používat například jako noční péči. Stejně jako ten první, také tento má v sobě Carnosin, ale také Tripeptidy, které poskytují přirozenou syntézu molekul dodávajících energii nezbytnou pro buněčnou obnovu. Stejně jako první produkt, také tento mě překvapil krásným designem, ale hlavně texturou. Po nanesení jsem opět měla strašně příjemný pocit na pokožce a krásně voní. Je vhodné ho používat před aplikací krému, takže já si pleť vždy namažu tímto krémem a poté nanesu svůj každodenní/noční (v mém případě je to např. Pore Refiner). Z mé strany tedy opět naprostá spokojenost a já bych ho na 100% doporučila a doporučuji i vám. :) V lékárně za něj zaplatíte kolem 500,-, což je pořád ve srovnání s dražšími krémy dobrá cena. :)



Snad jsem vám tedy tuto novou řadu trošičku představila a vezmete si také něco i z mého osobního názoru, který rozhodně není pod vlivem nějakého nařízení "tohle musíš napsat a tamto", ale skutečně se jedná o můj názor. Koneckonců, jsem upřímný člověk a asi bych nedokázala vychvalovat něco, co by mi fakt nesedlo :) Do budoucna se tu jistě objeví i zmíňka z řady Matriciane produkty pro ženy 35+ a 45+, tak se máte určitě na co těšit!! :)

Zatím vám přeji krásné čtvrteční odpoledne :) a budu ráda za každý názor či dotaz ohledně nové řady, které samozřejmě ráda zodpovím :)

 With Love Anetnelly

4 komentáře:

  1. tato řada mě velmi zaujala, nevíš, jestli na ní nebude nějaká akce 1+1 nebo MultiDefence+Serum nebo tak něco?? a tky bych tedy uvítala oční krém z této řady, to neplánují??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám takový pocit, že speciální akce na tyto produkty by měla do lékáren přijít někdy o Vánocích - produkty budou v hezkém červeném Vánočním balení :) Bohužel nevím, zda se bude jednat o takovou akci, že bude několik produktů pospolu nebo jestli to bude výhradně jen nějaká akce na jednotlivé produkty.

      Co se týče očních krémů, já si myslím, že tyto produkty jsou vhodné i na oči, a dokonce je lze používat také n oblast krku - jednoduše oblast celého obličeje :)

      Vymazat
    2. už jsem na ta vánoční balení narazila v lékárně, ale vypadá to, že to není nijak zvlášť výhodné a k tomu je to vždy jen krém 35+ nebo krém 45+ spolu se sérem, bohužel MultiDefence v balíčku se sérem neni, takže jen zvlášť .. njn, co se dá dělat.
      Každopádně super článek! :-)

      Vymazat
  2. Používam vyše mesiaca sérum + krém a absolútne žiaden výsledok..Vyhodené peniaze..škoda..Viac nekúpim..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...