Me and my ice cream od Essence - konečně něco co zaujme

Krásnou neděli všem,

při procházení drogerií a samozřejmě stánků s líčením jsem si prostě nemohla nevšimnout nové kolekce líčení od Essence nesoucí název Me and my ice cream. Essence měla vždy dobré nápady, co se týče nových kolekcí, ale většinou jsem na každé našla něco co se mi nelíbilo (například z řady Twillight příliš tmavé rtěnky nebo z řady Snow nevýrazné barvy). S touto nejnovější se mi ale trefili do vkusu. Já pastelové barvy prostě miluju! Kolekce je inspirována létem - tudíž tím, co k němu neodmyslitelně patří a to je zmrzlina. Yummy!

Nečekám sice, že takové perly na tvář, které jsou součástí kolekce budou nějak extra dobré, ale Me and my ice cream nabízí nádherné stíny a nádherné odstíny laků na nehty.

Chci předem upozornit, že se nejedná o žádný reklamní článek ani recenzi na požádání, nýbrž jako něco, co mě za poslední týden skutečně zaujalo a chci se s vámi o to podělit. :-)

Takže, kolekce Me and my ice cream má skutečně co nabídnout (konečně se tvůrci vyhli kýčovitým řetízkům a čelenkám). Na pultech Essence teď budete moci nalézt tvářenku, rozjasňující perly, tří odstíny laků na nehty, stínů na oči a balzámů na rty. Nechybí však ani samopelky na nehty a útěrky na ruce, které mají krásné balení. Mně osobně ale nejvíc zaujaly právě stíny na oči, plánuju si koupit všechny tři odstíny a asi bych byla ochotná investovat i do laků na nehty. Jelikož si je ale moc nelakuji a Essence laky na nehty nepatří zrovna mezi nejkvalitnější, pořád nad tím ještě uvažiju. Jestliže je ale některá z vás má doma, napište mi prosím níže, jakou máte zkušenost.

Začněme tedy stíny - jsou krásně, mají nádherné barvy, odlesky i zpracování. Dokonce bych řekla, že jsou i velmi dobře pigmentované, takže by mohly nějakou chvíli vydržet. K dostání jsou ve třech odstínech 01 Cone head, 02 icylicious a 03 my mint. A které se mi líbí nejvíc? No prostě všechny. :)










Dále balzámy na rty. V obchodě jsem si k nim přičichla a skutečně krásně voní. Zmrzlinu mi to moc nepřipomínalo, spíš nějaké sladké bonbóny, ale už je koneckonců vedlejší. I když se mi kombinace žlutého a fialového balzámu zdá poněkud prapodivná, fanoušky si to určitě najde. Balzám si sice kupovat nehodlám, ale pokud bych si měla vybrat zvolila bych béžovo-růžový. Na vyběr je odstín 01 ice, ice baby, 02 icyliscious a 03 ben & cherries.



Tvářenka je krémová, ale mění se na pudrovou, což mně přijde celkem sympatické. Je v odstínu 01 ice bomb, přičemž barevně jde spíše do broskovo-červena. Je hezoučká, ale takových najdete plno.

Konečně se ale dostávám k rozjasňujícím perlám na tvář, které tedy na první pohled působí, jakoby je na pult někdo vystavil z Bravíčka jako dárek. Jsou hezké, jak balením, tak vzhledově, ale už jsem na ně slyšela stížnost, že nefungují a špatně se nanáší, tedy jako by ani nebyly. Odstín je 01 i-cy u, ale do obchodu si pro ně asi rozhodně nepoběžím.



Dále laky na nehty, které jsem už jednou chválila. Odstíny jsou pastelové a líbí se mi všechny. Růžová, meruňková, mentolová i fialková. v odstínech je to ale 01 ben & cherries, 02 always in my mint, 03 ice ice baby a 04 icyliscious. Jsem zvědavá, jak moje rozhodování dokonce dopadne, protože na ně mám skutečně zálusk.


K nim tedy také patří samolepky na nehty ve stylu toppingu, které se mají třpytit. Ani o nich nevím, asi jsem je v obchodě nějak přehlédla, stejně jako útěrky na ruce, kterých bych si ale vzhledem k pěknému balení určitě všimla.


Za tuto letní kolekci od Essence bych rozhodně udělila 9/10. Bodík vždy asi bude ubírat kvalita, ale jinak se mi celkově moc líbí. Pokud tedy máte s tuto kolekcí nějaké zkušenosti, sem s nimi, budu za ně ráda, abych pak nelitovala. :)

A jak se vám líbí Me and my ice cream?

2 komentáře:

  1. Kolekcia am rozhodne zaujala! Najviac teda nálepky a laky, ale musím sa normálne tešiť aj z penovej lícenky...Perly nie sú dobré, to už som čítala recenziu ale ostatné fakt fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jó, pastelky já můžu :D Ty laky mě hodně lákají, na nehtech nosím převážně světlé odstíny. Ale většinou si z těchto limitek ve finále nic nekoupím...

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...