Novinka od Garnier: Dark Spot Corrector!

Ahoj všem,jak jsem slíbila, blog chceme dělat pravidelně, takže přicházím z další kosmetickou recenzí, která možná ovlivní vaše rozhodování při koupi. Tentokrát bych se ráda zaměřila na produkt, který se jmenuje Dark Spot Corrector od Garnier. Popravdě jsem od tohoto produktu očekávala, že bude mít jeho obal spíše tmavou barvu, jak napovídá název "Korektor černých flíčků", ovšem spletla jsem se. Přišel mi domů produkt žluto-bílé veselé barvičky, tedy to, co bych vůbec nečekala. Tak jako tak, měla jsem radost, že nám do koupelnové výbavičky přišlo něco nového. Abych byla upřímná, myslela jsem si, že produkt je určený pro mladé dívky a ženy, tak okolo 25 let věku, očekávala jsem, že obal bude nějaký přesně takový šmrncovní, nebyl. Jedná se o produkt, který vystihuje přesně to, na co je určen. Takže žádné veselé hrátky, zaměřeno na flíčky.

Ale teď k věci, Dark Spot Corrector je určen dle mého názoru především těm ženám, které mají problémy se skvrnami - pigmentové, stopy po akné či tmavé skvrny ze slunce. Já osobně musím říct, že nemám ani pigmentové skvrny, ani stopy po akné, ale také nemám ani tmavé skvrny ze slunce. Takže mě napadlo, že produkt zřejmě nevyužiji. Pak jsem se ale na krabičce, kterou jsem asi omylem vyhodila, dočetla, že tento krém taktéž rozjasňuje pleť bez použití make-upu. Říkám si, hurá, můžu to na sebe také "napatlat".

Abych řekla, co krém slibuje a jaké jsou mé dojmy. Dark Spot Corrector je vlastně novinka od Garnier, která má za úkol sjednocovat pleť a díky obsahu koncentrovaného 5 % vitamínu C má redukovat všechny výše uvedené problémy. Preventivně působí proti opětovnému vzniku. Vitamín C má antioxidační a zesvětlující účinky. Navíc chrání před agresivním okolním vlivům. Krém má pleť hydratovat po celých 24 hodin, sjednocovat tón pleti a zjemňovat ji. Není tedy nutné používat make-up.

Když jsem pečlivě studovala obal, jak jsem výše naznačila, dole je taková ryska, která zdůrazňuje, pro koho je krém určený. Nedoporučuje se, aby byl používán ženami mladšími 20 let, a je doporučen především starším, dospělým ženám - a tím myslím tak nejdřív 25 plus. Mě je 20, nemám výše uvedené problémy, ale co by to bylo za recenzi, kdybych krém také nevyzkoušela. Řekla jsem tedy hlavně mamince, ať si ho vyzkouší, protože ta je ve věkové kategorii, kdy už krém používat může, nemá sice problémy s pletí, ale hydrataci vyžaduje. Co mě přišlo opravdu roztomilé, je, že tuba, ve které krém je, vypadá jako tuba s barvou na vlasy. Né vážně, je to ale netradiční a o to víc zajímavé.

Teď k samotnému krému. Já osobně se snažím pleť příliš nezatěžovat, a tak jsem ho použila na noc. Čemu musím dát obrovské plus je, jak krém voní. Opravdu nádherná vůně, kterou cítíte ještě minimálně hodinu. Krémová konzistence je příjemná, nelepí, rychle se roztírá, vsakuje a není mastná. Když jsem se ráno probudila, pleť jsem měla krásně hladkou a nebyla vysušená. Takže hydratační účinek mohu také potvrdit. Navíc mi připadá, že když si krém nanesete, že tak jakoby pleť změní barvu. V zrcadle mi přišlo, že mi celý zčervenal, ale když jsem se podívala na denním světle, nebylo to tak, prostě je obličej jen takový zářivější, barevnější.
A protože znám celou řadu holek, které mají problémy se skvrnami, zejména těmi po akné, holky tento produkt vám doporučuji. Koukala jsem se i na internetu, jak funguje u jiných holek, které pigmentové skvrny, ze sluníčka nebo po akné mají, fotky před a po a je tam vážně výrazné zlepšení. Takže rozhodně je o co stát. Krému dávám hodnocení 8/10 a abych vysvětlila, za co ztratil dva body, to je jen proto, že si myslím, že není vhodné, abych ho používala opravdu každý den, když tyto problémy nemám, tudíž pro mne není úplně vhodný. Párkrát týdně ho na obličej namažu a jsem spokojená.

Určitě mi napište, pokud s Dark Spot Corrector od Garnier máte nějaké zkušenosti. Myslím, že ani cena tohoto produktu není nijak strašná. Netuším za kolik bude v obchodě, protože je to novinka, ale myslím si že to bude tak cca okolo těch 200,-Kč, víc ne, což se vyplatí.

Pamatujte, že flíčky sluší pouze dalmatinkům :)

4 komentáře:

  1. Takže rozhodne pomohlo a splnilo účel...Ja by som to vyskúšala, nemám síce príznaky ale na rozjasnenie a tonizovanie si myslím by mi pomohol, ak tebe áno. Super recenzia a teším sa na ďalšiu ;)

    Pozývam vás na giveaway
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat
  2. Nějak jsem od té recenze čekala trochu víc než "podívala jsem se na fotky na internetu a proto vám ho na zesvětlení skvrn doporučuji". A na začátku máš chybku, správný překlad z angličtiny je "korektor tmavých míst či skvrn", rozhodně ne černých. (Smysl by to nedávalo, po akné ti rozhodně nezůstanou na obličeji černé fleky. ;)
    Jinak já jsem na tenhle krém koukala v drogerii, myslím, že kromě Bi-oil (nebo jak se to jmenuje) je to jediná věc na zesvětlování jizviček, které je u mě momentálně docela aktuální. M.

    OdpovědětVymazat
  3. V prvom rade má ísť o korektor tmavých miest a až potom príde na rad rozjasnenie pleti a jej hydratácia.. Neber to prosím osobne, ale nejako nechápem načo niektoré blogerky recenzujú veci, ktoré vôbec nie sú určené pre nich.. Potom celé recenzovanie stráca význam. Keď ti treba krém na hydratáciu, tak si hádam kúpiš hydratačný krém a nie korektor na tmavé miesta, to má predsa logiku.. A hodnotiť produkt podľa fotiek iných ľudí, aký zmysel potom ten článok vôbec má? Napíšeš, že vlastne ničím z toho, na čo je produkt určený netrpíš, ale že na internete sú fajn fotky. Tak tie som si mohla nájsť aj bez čítania tohto článku a to, že krém krásne vonia, tak to mám fakt až na posledných miestach pri rozhodovaní a určite to nie je kritérium, na základe ktorého by som si produkt tohto typu vyberala. Z tohto článku som sklamaná.

    OdpovědětVymazat
  4. Je zajímavé, že krém už testuješ 8 až 10 týdnu, protože se tak dlouho testovat má a ne týden a hned napsat co nejrychleji zbytečnou recenzi z, které se dozvím velké prd..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...