Oblíbenci měsíce července 2013

Ahoj,
asi vás jako první věta napadne "vždyť je srpen". To máte naprostou pravdu, ale protože jsme neudělaly článek - oblíbenci měsíce července, nyní je tu. Je to také zejména z toho důvodu, že jsem fotky fotila skutečně v červenci, ale pak přišly články jiné. Nýbrž, je to tu. Takže která kosmetika nám v červenci učarovala a na kterou skutečně nedáme dopustit?


1) Maska na vlasy Avon Naturals
Tuhle skvělou masku na vlasy objednala mamka u naší sestry, která je Avon Lady. Maska voní po meruňkách a bambuckém máslu a musím říct, že si ji nemohu vynachválit. Je určená pro suché a poškozené vlasy a jedná se o bezoplachovou péči. Když jsem si tak četla, jak se maska používá, trochu mě udivilo, že ji máme v rohu sprchového koutu. Tak jsem šla za mamkou se zeptat, proč není u přípravků na vlasy, vysvětlila mi, že ji používá po šampónu - chyba! Tak jsem ji rychle oznámila, že maska se používá na vlasy po umytí a neoplachuje se. Holt někdy se vyplatí číst návody. Ale abych se dostala k tomu hlavnímu. Co opravdu na této masce miluju je, jak voní. Ano, existuje celá řad přípravků, které mi svou vůní učarovaly, ale tenhle patří mezi ty TOP. Vždy, když nanesu masku na vlasy, mám chuť ochutnat! Co se konzistence týče, jedná se vlastně o takový gelový balzám, což tedy chápu mamku, proč to původně normálně oplachovala, člověk pokud  moc nečte návody, tak si to snadno splete.
K samému působení. Líbí se mi, že vlasy po uschnutí opravdu krásně voní a jsou hebké. Připadají mi vždy navíc takové, lehce znovuzrozené, což však netrvá dlouho. Řekla bych, že je to takový rychlý pomocník, pokud svým vláskům chcete udělat radost. Žádné zázraky nečekejte, ale zas to není produkt, který by byl neúčinný.


2) Rtěnka od Maybelline NY, 910 Shocking Coral z kolekce Colorsensational
Miluju barevné a výrazné rty - a ano, i za cenu, že na mě u nás ve městě koukají, zda jsem se jako nezbláznila a zda se nebojím toho, že bych na tu výraznou barvu mohla umřít. Né vážně, stále nechápu to, jak je ve skutečnosti určitá část obyvatel zaostalá. Mimo to, každý by se minimálně měl řídit pravidlem, ať si každý nosí co chce.
Rtěnku od Maybelline NY jsem si pořídila v DM, myslím že byla v akci, takže za 129,-Kč, jinak ji myslím pořídíte za 169,-Kč? Na této rtěnce miluju, že má opravdu sytou barvičku. Dlouho vydrží a i po setření mám na rtech stejně takový růžový nádech. Líbí se mi také, že když ji použiju, zbytek make-upu můžu nechat opravdu jemný - takže např. jen linky nebo řasenku. Rtěnka je sama o sobě dost výrazná. Mám ji myslím od ledna-února a moc neubývá. Někdy bych si chtěla pořídit i takovou ledovou růžovou ze stejné kolekce. Máte některá tuhle rtěnku? :)

3) Samoopalovací sprej od Biodermy - Photoderm Autobronzant
Nevím jak vy, ale já mám zkušenosti už s celou řadou opalování - na sluníčku, v solárku a i pomocí samoopalovacích mlék, sprejů. Mám zkušenosti se samoopalováky za 70,-Kč, za 200,-Kč, a i za víc a musím říct, že tento je prostě nejlepší. Je tedy fakt, že stojí cca 500,-Kč, ale rozhodně se můžete spolehnout na to, že nebudete mít skvrny, navíc dlouho vydrží. Co mi dále na samoopalovacích sprejích vadí, je to, že dlouho schnou. Tento ne, ten nastříkáte a během 5 vteřin je zaschlý. Nemusíte se ani bát, že byste ho nestihli rozetřít. Takže se vždy po použití už za 10 minut ihned oblékám. Lahvička sice vypadá, že je malá a rychle se spotřebuje, ale musím říct, že jsem ho používala cca týden a půl v kuse, každý den (na maturitní ples) a ještě mi zbyl až do léta, takže se nemusíte bát, že by byl rychle pryč. Navíc na rozdíl od ostatních samoopalováků, tenhle není oranžový! Když jsem ho používala v lednu, minimálně 5 lidí se mě zeptalo, zda chodím na solárko, nebo zda jsem byla u moře. V létě ho používám jen občas na nohy, protože se hůře opalují, jinak preferují klasicky sluníčko za pomocí krému na opalování.

4) Oční linky od Essence - I love style
A teď pozor!!! Pokud máte také rádi linky na oči a nechcete za ně utrácet, a přitom hledáte něco, co dlouho vydrží a je skutečně černé, vsaďte na tyhle. Na fotce vidíte, jak je lahvička malá, a přitom ji mám (a to vážně) už od ledna! Linky na oči se skvěle nanáší pomocí malého špičatého, měkkého aplikátoru. Co se rychlého schnutí týče, počkáte si tak 1 minutu, ale to se dá přežít. Musím říct, že výdrž je poměrně dlouhá, určitě 4 hodiny vydrží, potom je možné, že se na některém místě lehce "smáznou". Jinak si je ale nemohu vynachválit. Já jsem je koupila za 29,-Kč ve výprodeji v DM, ale jinak myslím, že je seženete v pohodě do 70,-Kč, což se na takovou dobu vyplatí, nebo ne?

5) Bělící gel White Pearl
Vím, že celá řada z vás si bude myslet, že tím, že si bělím zuby pomocí tohoto systému, si je ničím atp., ale myslím si, že skoro žádné bělení zubů není pro zoubky 100 % šetrné. Takže, abych zhodnotila, zda se do toho vyplatí investovat, či nikoliv. Vzhledem k tomu, že řadím do oblíbenců měsíce července, říkám ANO. Proč? Protože to skutečně funguje, první výsledky vidíte už po týdnu. Já mám jednu  tubu opravdu dlouho, ale záleží na tom, jak často si bělíte. Já jsem si zuby bělila pravidelně -1x denně po dobu 60 minut. Musím ale ještě dodat, že k bělícímu gelu byly přiložené aplikátory, injekční stříkačka. V současné době však White Pearl změnil plán výroby a vyrábí se nový bělící systém, který je o trochu jiný, ale slibuje ještě lepší výsledky (bělící systém stojí 699,-Kč na netu a poštovné je zdarma, v obchodě pořídíte za stejnou cenu). Takže nevím jak vy, ale já se určitě, až mi gel dojde, hodlám do drogérky podívat po novém bělícím systému.
A abych byla upřímná, musím zhodnotit to, jak bělí. Jak jsem řekla, výsledky vidíte už po týdnu, potom když bělíte měsíce, lidé se vás začnou ptát, jak je možné, že máte tak bílé zuby a musím říct, že pocit je to vážně úžasný. Zejména na denním světle vypadají vybělené zoubky luxusně!
A teď negativa: bělící systém funguje, což je hlavní, co chceme. Jako negativum však vidím to, že gel není příliš "chutný" - což znamená, že někomu se z toho může dělat špatně, mě to dělalo problém až po dlouhodobém používání, kdy mi gel skutečně přestal chutnat! Zas si ale myslím, že se to dá přežít. Další negativum je, že od té doby, co jsem začala gel používat, sem měla víc kazů, než obvykle. Proto tedy doporučuji si koupit pastu na zuby proti zubnímu kazu, pokud budete bělit.
A protože by bylo dobré vám ukázat nějaký výsledek, zveřejňuji fotku zoubků, letos v srpnu - bělila jsem cca 2 týdny před vyfocením (předtím naposled v lednu).

Máte zkušenosti s některým z těchto produktů? Určitě mi napište své zkušenosti, dojmy, pozitivní i negativní ohlasy, je to na vás. :)

2 komentáře:

  1. já nepotřebuju bělit, jen bych potřebovala opravit sklovinu :/ z rovnátek jí mám uplně vymlácenou..

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. wau, krásné!
    http://petrusha1992.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...