Zázrak od Garnier Fructis - Miraculous Oil Brushing Express

Přeji hezkou neděli,

v poslední době jsme na blogu vychvalovaly nebo naopak kritizovaly produkty určené  k líčení nebo péči o pleť, a tak jsme si řekly, že by to možná chtělo trochu změnu a zaměřit se také na péči o vlasy. Tento článek je ale věnovaný péči "PO". :-)


Vlasy si žehlíme cca 1 za týden, ale jelikož je máme hodně dlouhé, vyžadují více péče. Na trh se naštěstí ale dostal tento "oranžový zázrak", který si, věřím, najde mnoho fanoušků - a my jsme jedny z nich. Jedná se o nový produkt značky Garnier z řady Fructis - Miraculous Oil Brushing Express, který má hned několik funkcí. Na první pohled se může zdát, že má něco společného nebo snad patří do řady Goodbye Damage, ale není tomu tak. Klame pouze stejné oranžovo-zelené provedení, avšak zde je důležité spíše co je uvnitř. :-)

Jedná se o arganový olej na vlasy (velmi doporučuji použítvat v jakékoliv formě, vlasy jsou díky němu neodolatelně hebké), který dokáže hned několik věcí najednou, a sice:

- chrání proti teplu z fénu a žehličky (až 230 stupňů)
- urychluje sušení vlasů při fénování
- umožňuje snadnější rozčesávání
- dodává hebkost a lesk

Vlasy jsou krásně hebké, lesklé a chráněné: (foto po použití - omlouvám se za špatnou  kvalitu)


Musím říct, že lepší produkt proti teplu jsem doma asi ještě neměla. Na každém jsem našla něco, co mi vadilo. Například, že produkt moc lepil, vlasy po něm ztěžkly a nebo že mi nevoněl. Tento je ale skvělý ve všech směrech. Vlasy jsou nádherně hebké, opravdu znatelně lesklé a vůbec nemáte pocit zničených vlasů po žehlení. Složení je opravdu hodně mastné, ale po nanesení a vyfénování mastné vlasy nemáte vůbec, což je pro mě další velmi přijemné překvapení. Dlouho vydrží, jelikož stačí použít opravdu málo. Používá se především na konečky, ale já ho používám zhruba od půlky hlavy až po konečky, abych chránila vlasy po celé délce.

Za kolik: V drogériích DM jsem ho viděla za 179,- Kč, ale ceny se mohou v závislosti na prodejci lišit. :-) I přesto že není úplně nejlevnější (ale s porovnáním s jinými produkty aniž extra drahý), hodlám si ho pořídit znovu. Opravdu moc doporučuji :-)

Má s tímto zázračným olejem některá z vás zkušenosti? :) Pokud ano, podělte se s námi o ně. :-)

4 komentáře:

  1. Já používám celou sadu a opravdu mi pomáhá!
    http://petrusha1992.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Za tu cenu to vypadá docela dobře :) Já teď používám hedvábí od Biosilk, to krásně hlasy zjemní. Ale úplná bomba je olejíček od Davines, na ten nic nemá! :)


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. I love cosmetics Garnier Fructis ;) Very good for my hair ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak něco takového jsem přesně hledala! Vlasy si žehlím 2x týdně a je to na nich zkrátka vidět, že ubývají na lesku a na takovém tom ,,zdravém vzhledu". O víkendu mám možnost navštívit DM, tak se tam stopro mrknu :)

    www.diaryofbaru.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...