Favorité měsíce srpna


Na přehled nejoblíbenějších produktů měsíce samozřejmě nezapomínáme. Tentokrát se jedná o nejlepší produkty srpna, ačkoliv některé z nich používáme už delší dobu a jsme s nimi velmi spokojené. Pokud budete mít některá s kterýmkoli zmíněným produktem zkušenosti také, prosím podělte se s námi do komentářů. :-)

Bioderma Photoderm After Sun - tělové mléko po opalování, cca za 279,- Kč

Proč zrovna mléko po opalování, když sluníčko už dávno nesvítí? Toto tělové mléko používám místo klasického tělového mléka jako večerní péči po koupeli. Je mi velmi sympatická jemná vůně, která se na kůži drží ještě druhý den ráno. Tělové mléko se suprově vstřebává, nezanechává mastný film a pokožka je po něm krásně hebká a viditelně hydratovaná. Asi zde nemusím zmiňovat, že kromě hydratačních schopností také zmírňuje začervenání (spálené pokožky) nebo, že obsahuje patent buněčné bioochrany, který chrání kožní buňky před poškozením - to oceníte především při používání v létě. Samozřejmě toto nemůžu nijak posoudit, ale pokud hledáte kvalitní mléko jen tak pro péči o pleť, toto bych určitě doporučila. Ještě musím také zmínit, že pokud vás po holení nepříjemně štípou nožky, tak mléko pokožku zklidní a pálivý pocit za chvíli odezní. Vyhovuje mi i praktická pumpička - obecně krémy, které musím z tub dolovat moc ráda nemám.

Essence Liquid Eyeliner - oční linky černé, cca za 60,- Kč

Oční linky jsou pro mě nedílnou součástí líčení, takže je používám velmi často a ráda. Nejsem ale zastáncem kupování příliš předražené kosmetiky, když ta levnější bohatě vystačí - toto je i případ právě těchto levných linek od Essence, u kterých jsem spokojená s intenzivně černou barvou a i dlouhou výdrží. Moc linek jsem zatím nevyzkoušela (cca 3 od 3 různých značek), ale s těmi od Essence jsem byla vždy velmi spokojená. Takže pokud hledáte nějaké černé, levné linky, které splňují délku výdrže alespoň těch 6 hodin, můžu doporučit.


Astor Anti Shine Mattitude - tuhý pudr, odstín 01, cca za 150,- Kč

Tento produkt ocení především slečny s mastou a smíšenou pletí. Proč zrovna on by měl být favoritem? Tak třeba proto, že skvěle matuje a dlouho vydrží. Měla jsem doma už několik matujících pudrů, ale vždy vydrželi max. 4 hodiny a čelo se mi pak začalo už lesknout a musela jsem pudr použít znovu. Vadilo mi také, že některé mi pokožku až příliš vysušovaly. Tento funguje mnohem lépe a matnou pleť jsem zaznamenala ještě 6 hodin po použití. Navíc se nedočkáte efektu masky, na pleťi není vůbec znát.

Avon 24k foundation - rozjasňující make-up, cca za 329,- Kč

Dříve jsem používala make-upy spíše matující, ale přišlo mi, že se hrozně drolily, tak jsem si řekla, že dám šanci jiným - těm rozjasňujícím. Ačkoliv někdo společnosti Avon nefandí vůbec, já ano. Produkty od nich mám velmi ráda. Zejména pak co se týče tohoto rozasňujícího make-upu s öbsahem 24-karátového zlata. Sice v katalogů Avon ho k dostání už nenajdete (což mě pěkně štve), ale pokud by se tam opět objevil, alespoň na něj budete znát můj názor. Je to jeden z nejlepších make-upů vůbec. Možná si řeknete, že za tu cenu už by to něco umět mohlo, a taky, že umí. Nevím, zda je to vážně kvůli zlatavým částečkám, ale opravdu krásně rozjasňuje, pleť nepůsobí unaveně a dlouho vydrží. Vždy jsem ho používala na párty, které trvaly nějakých těch 9 hodin a i po této době make-up stále suprově držel a vypadal dobře. Opět, pumpička, se kterou se lépe pracuje. Já mám odstín Natural Beige.

Máte některé z těchto produktů doma? Jste s nimi spokojené?

3 komentáře:

  1. já s avonem na dobro skončila, používala jsem BB cream a najednou mi na obličeji naskákaly boláky a vyrážka... :/


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. páni :-O nic takového se nám ještě nestalo, ale tak je dost možné, že jsi měla alergickou reakci na nějakou složku toho BB krému, jinak si to sama nedokážu vysvětlit :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...