RANDOM: OUR BEDROOM


Přeji krásné úterý všem,
pamatujete si, jak jsme vám kdysi zveřejnily článek „show your bedroom“? Pokud ano, tak svůj slib plníme. Slíbily jsme vám, že vám vyfotíme, jak náš pokoj vypadá. Protože stárneme, rozhodly jsme se pokoj neutralizovat, co se barev týče, ale protože růžová je krásná barva, hold náš pokoj úplně neopustila. Tohle jistě nejsou poslední fotky našeho pokoje, určitě někdy nafotíme různé detaily, ale protože jsme vám chtěly tak nějak ukázat komplet, tak je to tady.

Při té příležitosti jsme se také rozhodly vám napsat, co kde v pokoji máme, sice to bude lepší pak při samostatném článku o detailech pokoje, ale myslíme, že i takhle to bude dost výstižné. Nyní si už užijte fotky a trochu toho čtení.

 Nejoblíbenější část pokoje - postel, spí se na ní opravdu pohodlně, což potvrzuje i to, že na ní spí pravidelně i náš kocourek. Povlečení je s růžičkami z Ikei, stejně jako většina našeho nábytku. Ten fialový polštářek u lampičky je druhý pelíšek našeho kocourka, kde také pravidelně spí. V růžových boxech máme CD, věci do školy ze zimního semestru, dále různé kabely, starý foťák apod. V nočních stolcích máme zbytek elektroniky - resp. kabely k foťáku, mobilu, mp4 atd. Dále v nich máme kosmetiku, kterou máme na VV. První šuplík je ségry, kde má nějaké své věci. V druhém nočním stolku máme v prvním šuplíku laky na nehty a všechny věci k tomu potřebné. V druhém je žehlička s kulmou a třetí šuplík opět věci spolu související s elektronikou.

 Druhý pohled na pokoj. Zrcadlo opět Ikea, stejně jako jídelní set. Co se té knihovničky týče, jak vidíte, krom knížek tam máme parfémy a takový kosmetický koutek, kde máme nejpoužívanější produkty v péči o pleť (hydratační krémy, hojící krémy, mastičky, roztoky na čočky, plus nějakou tu vlasovou kosmetiku - prostě to, co používáme každý den) a nějaké krabice s věcmi, které tak často nevytahujeme (např. věci ze SŠ apod.).

 Počítačový koutek. Krom počítače se zde nachází multifunkční tiskárna, přičemž ve velkých poličkách máme krom notebooků také podložky pod notebooky a tablet. V šuplíkách klasicky něco na psaní, pár fotografií atd.

 Televize a zásuvky - každá má 3, přičemž v těch prvních máme každá své osobní věci, v druhém je roznošené oblečení a třetí zahrnuje různé další papírování, alá smlouvy, věci do školy, faktury, záruční listy apod.

 Obraz z Dedry (doporučuji si sehnat "DedraLady" - mají tam vážně krásné věci jako bytové doplňky)

 Jednoho dne jsme se probudily a tatínek si kreslil na zeď :-)

 Krásné růže, milujeme růžové doplňky!

8 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...