Favorité měsíce dubna



Měsíc duben je za námi, a proto je na čase ho trochu zrekapitulovat. Ano, přicházíme opět s favority měsíce, které jsme tentokrát v dubnu používali nejčastěji a hodláme si je opět pořídit. Zde jsou důvody proč:

Krém na ruce Vichy Nutri Extra (koupíte v lékárnách):

Krém na ruce od Vichy jsme vyzkoušeli vůbec poprvé a už teď víme, že je vůbec jeden z nejlepších, jaké jsme doma doposud měli. Toto menší balení o objemu 50 ml jsme dostali jako dárek od kamarádky. Řada Nutri je navržena do bílo-růžové, což je hezká kombinace dvou barev, která určitě neurazí. K samotnému  krému na ruce ale - opravdu nádherně voní - dokonce i několik hodin po použití, rychle se vstřebává, nevytváří mastný film a již po prvním použití jsou ruce pěkně hydratované a hebké. Do budoucna by bylo určitě fajn si pořídit i velké balení krému na tělo, protože ta vůně je vážně návyková. Malé balení se vejde do kabelky, takže si ho můžete vzít kamkoliv a kdykoliv.

Bioderma Photoderm Max, tónovací krém na opalování (opět v lékárnách):
Možná vám to bude připadat jako blbost, proč v květnu používat krém na opalování, ale já osobně tento (tmavý odstín) používám velmi ráda místo BB krému. Stejně jako on má i opalovací krém SPF, takže se jedná vlastně o make-up a opalovací krém v jednom. Tento od Biodermy chrání buňky pokožky před poškozením, je hypoalergenní, vhodný pro citlivou pleť a moc hezky voní. Tento zlatavý odstín doporočuji v případě zájmu pořídit si pouze tehdy, pokud jste opálené, je totiž hodně tmavý až do bronzova, takže na světlé pleti by to určitě dobrotu nedělalo. Každopádně v lékárních si můžete pořídit i odstín světlý.
Líbí se mi i fakt, že ho stačí nanést opravdu málo, takže i dlouho vydrží. Díky jemné textuře (pořád se vlastně nejedná přímo o make-up, ale o tónovací opalovací krém) vám na obličeji nevytvoří efekt masky, což je super. Určitě doporučuji dál.


Hydratační krém Garnier Moisture Match pro mastnou a smíšenou pleť (DM):

4 krémy řady Moisture Match od Garnier jsme vám zde již představovali, ale tento jsme otevřeli zhruba měsíc zpátky (zbývá v něm tedy opravdu maličko) a jsme z něj nadšené. Pro mastnější a smíšenou pleť je to vážně super volba, při nanesení na obličej vytvoří takovou zvláštní pudrovou texturu, která je velmi příjemná. Rychle se vstřebá, neucpává póry, hydratuje a celkem dobře i sjednotí tón pletí. I zde bych pochválila vůni a fakt, že po vstřebání je pleť okamžitě jasnější a rozzářenější. Ačkoliv jsem se setkala s často negativnámi recenzemi, že je krém "nic moc", my jsme s nim opravdu spokojené.

Máte některý z produktů doma? Chtěli byste nějaký vyzkoušet? :) Dejte nám vědět!

4 komentáře:

  1. Krém od Garnier mám taky akorát v oranžovém :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojda, tak krémík Garnier moj mastný pleti nevyhovuje, ale nalákali jste mi na krém na ruce od Vichy =o) hmmm, Eucerin je dokonalej, ale okoukanej a já jsem baba vybíravá...

    OdpovědětVymazat
  3. Vichy krém mám taky, je skvělý!

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Vichy krém určite skúsim, keďže pekne vonia tak je to fakt niečo pre mňa. A chcela som sa spýtať na ten krém od Garnier či by sa dal použiť aj ako podklad pod make-up. Klasický v tégliku Garnier Essentials zelený sa na tento účel nehodil, pretože make-up sa nedal naniesť, ošupoval sa a hrudkovatel.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...