Recenze: Tělové máslo proti celulitidě Lambre


Hezkou sobotu všem,

na tuto recenzi jantarového tělového másla proti celulitidě jsem se opravdu moc těšila, konečně vám totiž můžu doporučit něco, z čeho jsem skutečně nadšená a nezaznamenala jsem žádné negativum.

Jedná se o tělové máslo značky Lambre - SPA Aber Body Butter Anticellulite. Od této značky jsem vyzkoušela vůbec první produkt a opravdu jsem si ho oblíbila. Jelikož se léto blíží, určitě se vyplatí trochu investovat do péče o pokožku, a to nejen co se obličeje týče. Pravidelně si mažu krémem a olejem celé tělo a toto máslo do mého každodenního mazacího rituálu samozřejmě zařadilo. Jaký z něho mám tedy pocit?


Hodnocení: Určitě bych pochválila fakt, že náááádherně voní a co se konzistence týče, je opravdu hutná a máslová, což se mi moc líbí. Máslo používám zhruba měsíc a pořád mi v něm zbývá půl kelímku (který je mimochodem obrovský, takže opravdu vydrží). Dobře se vstřebává a pokožka je i druhý den po namazání krásně vláčná a hebká. Co se ale hlavního úkolu másla týče - tedy odstranění celulitidy, nemůžu nijak extra soudit, naštěstí jí nijak moc netrpím, ale i přesto můžu říct, že máslo skutečně pokožku zpevňuje a skvěle hydratuje.

Jedná se o zcela přírodní kosmetiku, která kromě boje proti celulitidě také vyživuje a regeneruje pleť. Na obalu také slibují, že chrání pokožku proti škodlivým radikálům a podráždění. Máslo je vhodné používat jak na zadeček, tak i na boky a bříško nebo stehna, kde zvyšuje jejich pružnost a elasticitu - můžu potvrdit, pokožka na zadečku je po měsíci používání znatelně pevnější a vyhlazenější. Ségra si dokonce všimla, že jí po používání značně zmizela viditelnost strií - další důvod, proč produkt určitě stojí za to vyzkoušet. :-)


Většina produktů proti celulitidě nebo na zpevnění, které jsem doma měla, mě zrovna dvakrát nenadchla, ale tento jsem si vážně zamilovala. Doporučuje se sice používat po jantarovém peelingu a zábalu, ale já ho klasicky používám večer po koupeli, což podle mě bohatě stačí. Věřím, že opravdu viditelné výsledky odstranění pomerančové kůže se dostaví nejdříve po úplném dopoužívání, ale už teď bych ho ochotně doporučila těm slečnám, které hledají kvalitní produkt, po kterém jsou znatelné nějaké výsledky.

Značka Lambre nabízí francouzskou kosmetiku - od té dekorativní, až po parfémy a péči o tělo. Pokud byste se o jejich produktech chtěli dozvědět více, můžete ZDE.


 Používáte také nějaký produkt určený pro zeštíhlení partií? Který vám vyhovuje? :-)

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...