Doporučuji: Lak na nehty pro bělení nehtů



Ahoj holky,
dnes bych vám ráda představila produkt od značky essence, se kterým jsem opravdu moc spokojená. Jedná se vlastně o novinku, která pulty v drogériích zasáhla začátkem roku. Jedná se tedy o jarní novinku, ovšem já si myslím, že vůbec nebude na škodu, když se o ní ještě zmíním, protože je vážně super.

Lépe řečeno, jedná se o produkt, který bělí nehty a celkově, činí je krásné. Lak se jmenuje White Glow a jeho úkolem je dodat nehtům nádech svěžesti. Lak má růžovo-transparentní barvu. Slíben jej také efekt vysokého lesku.
Nejdřív jsem si říkala, že za cenu 49,-Kč, to prostě nemůže fungovat. Jenže jsem byla opravdu mile překvapena. Než vám ale prozradím, jaký byl finální efekt, ráda bych pochválila značce essence design produktů, který se z „tradičního holčičího“ stává „moderní, trendy holčičí“ – jednoduše mi přijde, že se vyšvihl o úroveň výš. 

A nyní k samotnému hodnocení laku. Opravdu jsou konečky vybělené, opravdu je nehtové lůžko krásně růžové? Opravdu jsou nehty krásně lesklé? Opravdu je lak rychleschnoucí a vydrží? Dámy, byla jsem mile překvapena, že všechny tyto zmíněné vlastnosti, lak skutečně má. Až jsem se divila, jak opravdu rychle schne! Nehty jsou po něm přesně takové, jak je slíbeno, konečky vybělené, lůžko růžové a krásně se
lesknou. Co se výdrže týče, tak jsem byla také mile překvapena, protože tak týden mi vydržel lak určitě.
Jsem ráda, že essence přišla s produktem, díky kterému můžete mít krásné i vaše přirozené nehty.  Já osobně si nerada lakuji nehty z toho důvodu, že to často pokazím už při lakování a navíc, mi prostě lak na nehty nedrží a často se odloupne, a to i když mám lak dražší a kvalitní, takže upřednostňuji něco, jako je právě tento produkt.


3 komentáře:

  1. Tak to bych chtěla vyzkoušet, hlavně po tom co nehty neustále lakuju a odlakovávám.
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám lak od Essence pro white rosé - také s bělícím účinkem a je fakt super :) mám pryč už půl lahvičky a to je u laků a u mě co říct :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda,

    no já jelikož zdědila nehty po tatínkovi, tak používám pouze průhledný odstíny, ptž mi nevydrží vůbec nic a u průhlednejch to není tolik vidět... Tákže hodlám zakoupit tenhle zázrak a otestovat =o)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...