SPOTŘEBOVÁNO "1"



Ještě jednou vás dnes zdravím. Se ségrou jsme se rozhodly, inspirujíc se z ostatních blogů, že by bylo fajn, kdybychom zařadily mezi vycházející články také ty typu „spotřebováno“. Resp. tvořit články o produktech, jejíž obsah je na nule, takové malé shrnutí, k čemu jsou a jak sloužily. A protože jsme si na to kývly, přicházím s prvním dílem. Tentokrát vám povím o prvních 5 produktech. Které to jsou?


1. GARNIER FRUCTIS – MIRACULOUS OIL
Na tento skvělý olej od Garnier už tu byla samostatná recenze, ale protože jde o „spotřebováno“, je na čase vám ho pořádně připomenout. Tento zázračný olej od Garnier má zařídit, že vaše vlasy budou chráněné před teplem až do 230 stupňů, zároveň je jeho úkolem, aby byly lesklé. Já jsem se vždycky olejů hrozně bála, ale s tímhle strach mít nemusíte ani vy. Vlasy po něm nejsou ani trochu mastné, ale naopak jsou krásně lesklé a to, jak voní? Fakt na jedničku, takže pokud něco na ochranu, tak jedině tento olej, je to prostě jednička v oblasti olejů na vlasy.

2. ROZTOK NA ČOČKY SOLO CARE AQUA
Tohle je spíš taková perlička a bonusovka pro holčiny, které nosí kontaktní čočky, stejně jako já. Sice je fakt, že roztok, resp. jeho značka, závisí na tom, jakou značku máte čoček, ale já osobně bych chtěla apelovat na ty, které si kupují levné roztoky např. v DM, neříkám, že je to něco špatného, ale já osobně bych doporučovala se spíše držet roztoku, který je sice dražší (třeba 360,-Kč), ale za to je určený přímo pro daný typ čoček a je kvalitní. Já osobně používám Solo Care Aqua společně s čočkami Air Optix Aqua a nemohu mu vytknout nic. O čočkách a jejich nošení jsem už psala kdysi článek, můžete znova mrknout.

3. SUCHÝ ŠAMPÓN BALEA
Jsem majitelkou dlouhých vlasů, takže s nimi je hodně práce a suchý šampon je pro mě produkt spásy. A to zejména ve dnech, když třeba zaspím do školy a mám co dělat, abych vše stíhala, a když moje vlasy vypadají hrozně, jednoduše použiju suchý šampon od Baley, který je navíc do 100,-Kč a jsem zachráněna. Navíc se mi líbí i to, že suchý šampon zesvětluje opticky blond melírky.

4. MICELÁRNÍ VODA LA ROCHE-POSAY
Používáte k odlíčení mléka? Já osobně jsem obrovskou milovnicí micelárek, a to už jakékoliv značky. V současné době, resp. už nějaký ten rok nedám dopustit na micelárku od Biodermy Sensibio, ale teď jsem zjistila, že super je i od La Roche-Posay. Skvěle odličuje, neštípe, takže ji mohu jedině doporučit dál.

5. PEČUJÍCÍ PLEŤOVÁ VODA BALEA
Tuhle pleťovou vodu pro citlivou pleť si opravdu moc oblíbila mamka, já ale příliš její fanynkou nejsem. Jo, když není s čím se odlíčit, tak dobrý, jenže, velké minus je, že spousta holek si koupí nějakou vodu na obličej a automaticky se s tím odličuje. Třeba tato pleťová voda taky není na odličování, nýbrž na očištění pleti, ne v oblasti očí. Musím pochválit její příjemnou parfemaci, ovšem jinak mě ničím extra nenadchnula. Taková ta klasika.

2 komentáře:

  1. Ahojda,

    já baleáckou pleťovku měla a fakt mi štvala, lepila a nevoněla...
    A sucháč mi taky štval, ptž mi vydržel tak na třikrát, respektive dva a půl krát... Zato Batiste vydržel tak 10x, takže je to jasný :-)

    OdpovědětVymazat
  2. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Professional trading signals delivered to your cell phone daily.

    Start following our trades today & make up to 270% a day.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...