Nivea tělové mléko do sprchy - ano nebo ne?

Hezký den všem,
jak je to dlouho, co se na reklamě poprvé objevilo tělové mléko do sprchy? Rok, možná? Vůbec nemám představu, nicméně si pamatuji na moji první myšlenku "tělové mléko do sprchy? to vážně?". Ano vážně! Říkala jsem si, že by bylo super ho vyzkoušet, přihlásila jsem se tedy kdysi do jedné soutěže o tělové mléko do sprchy od Nivea, nicméně jsem nebyla vybrána, myslím, že to bylo v nějakém časopise. Pak jsem ale našla vzoreček v Elle či Cosmu, tuším? Říkala jsem si "super, konečně vyzkouším". Popravdě jsem nevěděla, co od takového produktu očekávat, ale byla jsem mile překvapena.
Po použití tělového mléka, by měla být pokožena krásně hebká, hydratovaná a vyživená, že? Wuala, fakt jsem tehdy po sprchování cítila, jak je moje pokožka na dotek jako po použití tělového mléka. A od té doby, na něj nedám dopustit a poměrně pravidělně se nám objevuje v koupelně.

V současné době máme krémové s bambuckým máslem a voní úžasně. Já jsem spíše fanynkou tělových mlék, která mají neutrální vůni, tedy nejsou parfemované (např. po květinách apod.), ale tohle se mi líbí. Jeho vůně je nenásilná a produkt je prostě super. Navíc bych i řekla, že poměrně dlouho vydrží a jeho konzistence je něco mezi tělovým mlékem a sprchovým gelem dohromady. Líbí se mi, že už po opláchnutí, když mám ještě mokrou pokožku, cítím, jako bych se předtím namazala tělovým mlékem.

Nivea s touto (poměrně) novinkou má u mě obrovský úspěch. A pokud jste ho ještě nevyzkoušeli, rozhodně to doporučuji. A jak se vlastně používá?
1) Použijete běžný sprchový gel, poté se opláchnete.
2) Mimo proud vody nanesete na navlhčenou pokožku tělové mléko do sprchy a krouživými pohyby vmasírujete do pokožky.
3) Po aplikaci opláchněte.
Jednoduché že? Ušetříte čas a po koupeli už nemusíte používat tělové mléko. Za mě prostě dostává jedničku s hvězdičkou (i za nízkou cenu). A co vy, máte s tělovým mlékem do sprchy dobré zkušenosti?



2 komentáře:

  1. Já jsem tělové mléko do sprchy zkoušela párkrát ze vzorečku. Poprvé mi vůbec nevyhovovalo. Pak jsem po nějaké době vyzkoušela další vzorečky a začalo mi poměrně vyhovovat. O koupi zatím neuvažuji, ale určitě je to fajn úspora času :)

    Like Lady

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji tělové mléka! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...