Recenze: Color Riche Le nail art samolepky na nehty značky L´Oreal

Milujete lakování nehtů, jejich úpravu a celkově se o své nehty staráte? Pokud ano, tak vás jistě potěším dnešní recenzí, která se nebude týkat ničeho jiného, než těchto originálních samopelek na nehty Color Riche Le Nail Art od značky L´Oreal. Na trhu takových samolepek najdete skutečně mnoho, jenže ne všechny jsou kvalitní, dobře se nanáší a co je hlavní - ne všechny dlouho vydrží. Vyplatí se investovat do těchto?


Samolepky jsou na trhu sice už delší dobu, ale pokud se o nich dozvídáte poprvé, určitě bych doporučila je alespoň vyzkoušet. Oproti lakům na nehty mají tu výhodu, že se neoprýskají, nehrozí vám zabarvená kůžička v okolí nehtu a celkově s nimi ušetříte spoutu času. Jak dlouho trvala mně příprava jedné ručky s těmito samolepkami? Hmm, ani ne 5 minut. :-)

Mně se do rukou dostaly dva druhy těchto samolepek. Jedny z nich jsme vám zde již v minulosti recenzovali a pokud si dobře pamatuji, tak kladně. U prvních se jedná o č. 029 - Confetti. Samolepky, které vypadají, jako by vám na nehty někdo nasypal krásné zářivé konfety. Tento druh samolepek se mi hrozně líbí, jelikož je na nehtech skutečně výrazný a radost udělají určitě těm slečnám, které mají rády výrazné a extravagantní nehtíky.
Druhým typem samopelek je č. 012 - Diamant Eternal. Když jsem tyto samolepky poprvé uviděla, pomyslela jsem si, že na nehtech asi moc vidět nebudou, ale naštěstí jsem se mýlila. Jsou třpytivé, takže nehty krásně zvýrazní a společně s bílým podkladem vypadají opravdu luxusně.


K dostání v obchodech je spoustu dalších vzorů těchto samopelek, takže je skutečně z čeho vybírat. Lze je použít nad klasický lak na nehty nebo třeba jen tak samostatně, já použila konfetový vzor na holé nehty, jelikož je pro mě už tak dost výrazný.

Samolepky na nehty se používají velmi jednoduše, v první řadě bych určitě doporučila si odmastit nehtíky, jelikož by se pak samolepky mohly odlepovat. Pinzetou se odejme jedna ze samolepek, přiloží na nehet, přimáčkne a zbytek, který přečnívá přes nehet, se ohne a následně pilníkem zabrousí tak, aby ohnutá část "upadla". Pak už je hotovo, takže je to opravdu rychlá záležitost. Na obalu výrobce uvádí, že nálepky vydrží až 10 dní, mně vydržely až celé dva týdny v pěkném stavu, takže pokud se něčím mohou skuteně chlubit, tak super výdrží.


V balení naleznete celkem 18 samolepek, přičemž na každý prst samolepku vždy 2xkrát, a to v případě, že se vám nějaká ze samolepek poškodí nebo nepovede správně nalepit. :-)

Pokud vás samolepky zaujaly a nechce se vám pro ně do kamenného obchodu, pořídit je můžete na krása.cz

A co vy? Máte zkušenost se samolepkami?? Líbí se vám vzor konfet?:-)

1 komentář:

  1. Úplně jsem zapomněla, že je mám doma. Díky za připomenutí!:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...