Recenze: Paletka značky W7 In The Nude



Britská značka dekorativní kosmetiky W7 u nás není zrovna moc známá, ale pokud nakupujete třeba na takovém e-bay, pak ji určitě znám budete. Mohla bych ji přirovnat ke značce jako je například Maybelline i když je zase pravda že s ní až takové zkušenosti nemám.

Právě na e-bay jsem jeden den při surfování našla tuto luxusní paletku „nahých“ očních stínů, do které jsem se okamžitě zamilovala. Tu jsem prostě musela mít! Objednala jsem si ji okamžitě, jelikož prodejce nabízel poslední dva kousky za úžasnou cenu 200,- Kč. 

Jedná se vůbec o nejlevnější variantu, jinak je k dostání kolem 375,- Kč ale i více – opět v závislosti na tom, kde koupíte a u jakého prodejce.


 W7 In The Nude nabízí také druhou variantu paletky, která se jmenuje In The Buff, ta se od této Nude odlišuje tím, že stíny jsou více zemité a tmavší. Samotná verze In The Nude je však velmi povedenou kopií paletky od Urban Decay Naked 3. Co se mi na paletce strašně líbí, je fakt, že její pouzdro, ačkoliv není příliš bytelné, vypadá vzhledově velmi pěkně. Na zadní straně je dokonce samolepka s obrázkem stínů a popisem, jak se jednotlivé stíny jmenují. Objevují se v ní názvy jako je Angel, Sunkissed (mimochodem můj nejoblíbenější), Venice, Marylin, Tokio a tak podobně.

Paletka má zabudované stíny od nejsvětlejšího po nejtmavší, je vhodná jak k velmi přirozenému líčení, tak i k sexy kouřovému. Stíny jsou klasicky práškové, ale i lehce máslovité a musím říct, že se s nimi pracuje skutečně skvěle. Sem tam nějaká ta třpytka při nanášení sice upadne, ale to už je také pak o tom, jaké štětce k tomu používáte. Na očích stíny ale velmi dobře drží, skvěle se rozmazávají do ztracena i dobře vrství a vydrží opravdu celý den. Líčím se zhruba v 8 ráno a odličují se tak v 9 večer a stíny v tuto dobu vypadají pořád krásně sytě, drží – jednoduše, jako bych je právě namalovala. Díky široké škále barev si s touto paletkou můžete vytvořit opravdu nespočet různých stylů líčení.



První stín, nejsvětlejší skoro nepoužívám, je vhodný spíše k použití jako základní oční stín když nemáte bázi pod oční stíny a chcete, aby vám skutečně vydržely. Ostatní různě střídám, ale vůbec nejvíce jsem si oblíbila právě oranžovo-růžovo-zlatý oční stín s názvem Sunkissed, který se ze všech očních stínů nejvíce třpytí, tudíž udělá nejhezčí efekt.

Shrnutí – stojí za to, si paletku koupit?

Pokud hledáte něco obsáhlého s přirozenými odstíny, co skutečně vydrží a není drahé, tak bych vám paletku určitě doporučila. Součástí je také štěteček na oční stíny – z jedné strany se štětinkami a z druhé pěnový polštářek, ale jak jistě o těchto štětečkách už sami víte, jsou všechny k ničemu. Doporučuji proto používat profesionální štětce na líčení.

2 komentáře:

  1. Paletky od téhle značky mě poslední dobou hrozně lákají, mají nádherné odstíny a hlavně příznivou cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si od W7 zrovna pořídila Lightly toasted a In the city a spokojenost:-).

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...