TETESEPT KRÉMOVÉ PĚNOVÉ KOUPELE

Ahoj holky,
dnes bych se s vámi ráda podělila o jednu skvělou věc, ktero jsem měla možnost vyzkoušet. Pokud čtete náš blog pravidelně, víte, že to je tak půl roku zpátky, co jsem neměla tušení, co to ten Tetesept je. Nyní ale už vím, že je to značka obsahující celou řadu skvělých produktů. Já jsem měla možnost vyzkoušet od Teteseptu už 4 soli do koupele, přičemž dvě z nich byly klasické a dvě z nich jsou jakousi novinkou, jedná se totiž o krémové pěnové soli. O co jde?

Než vám to povím, ráda bych ještě zmínila, že už jsem kdysi říkala, že sůl do koupele moc nepoužívám, nicméně právě Tetesept změnil můj pohled na věc a já jsem si tyhle produkty poměrně oblíbila. Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet tedy novinku od Teteseptu, krémové pěnové produkty do koupele s vůní kokosového a mandlového mléka. Přiznám se, že jsem si myslela, že můj favorit bude kokos, protože je to prostě kokos, nicméně mě doslova uchvátila pěnová sůl s mandlovým mlékem, musím říct, že jsem měla co dělat, abych neochutnala, voní to fakt božsky a pěna je opravdu bohatá.
A jak vlastně funguje taková krémová pěnová koupel společně se solí? Je to jednoduché, Tetesept prostě spojil 100% přírodní mořskou sůl společně s drahocennými oleji a přírodními extrakty, které doplnil dále o rozmazlující vůně s krémovým složením. Tyto produkty jsou dostupné od září letošního roku 2014 a najdete je např. v DMku nebo v drogérii v Tescu (už jsem si to hned běžela zjistit). Jedno balení obsahuje 80 g, nicméně mi to nepřijde málo, a to proto, že v pohodě vystačí na 2-3 použití.

Mám takový pocit, pokud se nepletu, že je seženete cca za 39,90,-Kč, což mi přijde báječná cena na to, jak skvělou koupel si užijete. Musím uznat, že jse si skutečně zarelaxovala, jak se patří. Upozorňuji, že koupelna vám bude vonět ještě pár hodin po koupeli, takže to má i své další výhody. Jsem zvědavá, až je vyzkoušíte, zda vám bude spíše vonět kokosové či mandlové mléko, mého favorita už znáte. Kokos je takový lehčí, víc neutrální, ale také krásně voní. Mandle je silnější, výraznější, sladká, jednoduše jsem si ji zamilovala.



A pokud by vás zajímalo, které další produky má značka Tetesept, jejíž výhradním distributorem je společnost Mark Distri, v nabídce, moc ráda vám to povím. Krom různých solí a perel do koupele, najdete v nabídce také zdravotní přísady do koupele, tělová mléka a sprchové gely (Tetesept má i řadu pro muže). Tetesept samozřejmě myslí i na ty nejmenší a tak se specializuje i na dětskou kosmetiku, kde najdete dětské soli a perly do koupele.

Určitě mi dejte vědět, zda máte s Teteseptem nějaké zkušenosti, já mohu hodnotit prozatím kladně a už se těším, až vyzkouším další sůl do koupele, tentokrát pro uvolnění svalů, která mi nedávno přišla.

Mějte se zatím krásně
AN

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...