Wishlist: IPL epilátor od Remingtonu



Moc často se na našem blogu neobjevují wishlisty, a proto bych vám ráda představila produkt (přístroj), který se v momentálně na mém vlastním wishlistu objevuje na první příčce.




Sama a s ním nemám ještě žádné zkušenosti, pouze si plánuji ho v nejbližší době pořídit, tudíž tento článek nebere jako recenzi, ale jako inspiraci k tomu, co byste možná sami do budoucna ocenili. Jedná se o IPL epilátor Remington I-Light 6000F Pro Face and Body. A co to vlastně IPL znamená?

Ne, samozřejmě, že se nejedná o klasický epilátor na chloupky, které vám je bude bolestivě vytrhávat. IPL vlastně znamená, že přístroj do chloupků vysílá intenzivní zdroj světla, který chloupek zničí. Jedná se o poměrně dlouhou teorii toho, co takový přístroj dokáže, a proto se vám to pokusím co nejvíce zjednodušit. Ceny tzv. laserových epilátorů (ačkoliv se přímo nejedná laser jako takový, ale o pulsní světlo), se pohybuje v řádech tisíců. Zatímco ceny elektrických epilátorů (vytrhávací metoda) značně klesly a už je koupíte za pár stovek, tak tyto epilátory vás vyjdou poměrně draho.



Na internetu najdete plno značek, které je nabízí – Philips, Rowenta, Remington, Babyliss a mnoho dalších. Já osobně mám však zálusk právě na Remington, jehož nejnovější typ tohoto epilátoru se pohybuje kolem 9000 tisíc korun. Ano, není to levná záležitost, ale člověk si říká, že by to už konečně mohlo stát za to. Jak už jsem zde jednou řekla, přístroj vlastně funguje tak, že ničí vaše chloupky pulsním světlem – reaguje na jeho pigment, takže čím tmavší chloupky máte, tím lépe na vás bude fungovat. Hodně ale také záleží na tom, jakou máte barvu kůže. Vůbec nejlépe takový přístroj funguje na světlé kůži a tmavých chloupkách. Je pravidlem, že na zrzky a blondýnky s opravdu světlými chloupky, takový přístroj prostě fungovat nebude.

Jak se s ním zachází?

Přístroj má žárovku – čím větší životnost, tím lépe. Remington, který si chci koupit já, má žárovku, která dokáže provést 65 000 záblesků, což je hodně a měl by tedy takový přístroj vydržet na epilaci celého těla a následného udržování efektu. V současné době ale už můžete koupit i takový přístroj, který má záblesků 130 000. Hlavice přístroje – konkrétně okénko, přes které je vysláno světlo, se přiloží ke kůži, senzor ještě rozsvítí kontrolu, zda se jedná o vhodný odstín pokožky a pak vyšle pulsní světlo přímo do chloupků, do vlasové folikuly, kterou spálí a chloupek bezbolestně a samovolně vypadne. Proces se opakuje zhruba jednou za dva týdny. Zhruba po 4 ošetřeních by se měly redukovat nejen chloupky, ale také výrazně zpomalit jejich opětovný růst. Některé z nich už nevyrostou nikdy. Remington například slibuje, že při správném používání, pak nemusíte epilátory a žiletky vzít do ruky až 6 měsíců, což pro slečny, které nenávidí holení jako já, je doslova hotový sen.


Před samotným používáním přístroje je však potřeba dané místo oholit a pak teprve použít. Naštěstí Remington nabízí i náhradní žárovky v případě, že by se vám některá z nich vybila dříve, než byste chtěli (ačkoliv by se to stát nemělo). Cena náhradních žárovek se pohybuje okolo 2 500 Kč, což je opravdu hodně drahé, ale pořád lepší, než si kupovat celý nový přístroj za 10 000 Kč.

Holení nesnáší, žere to čas, kolikrát je to i bolestivé a určitě se se mnou shodnete, že být bez něj až půl roku zní naprosto úžasně (samozřejmě s hladkými nožkami!). Epilátor se dá použít na kterákoliv místa na těle – tento typ, který si chci pořídit, se dá používat i na obličej, což je super.


Proto se ptám, máte některá s těmito epilátory zkušenosti nebo konkrétně s tímto typem? Budu ráda za všechny rady a názory!

3 komentáře:

  1. Mam uz skoro rok Philips Lumea a vrele doporucuju. Prvni mesic se musi vydrzet. Svitila jsem 1x tydne. Pak se vysledky dostavi a je to fakt parada. Ted svitim tak jednou za 3 - 4 tydny. Btw: da se pouzit vazne vsude lytka, stehna, podpazi, ruce a i dole ;-).

    P.

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň Zde je malý test, který se vám bude určitě líbit ... Udělej to, uvidíte, že to opravdu funguje! ...... ... ... ... ... ... ... ... ... 1. Řekněte si třikrát jméno jednoho chlapce nebo jedna dívka, se kterými chcete být. ... ... ... ... ... ... ... ... .............. ........ 2. Myslete na něco, co chcete dosáhnout v týdnu co přichází a řekněte si to 6 krát. 3. Pokud byste mohli mít jedno přání, jaké by to bylo? Řekněte si to 9 krát .................. ............... .......... Po přečtení tohoto, máte jednu hodinu poslat to 15 lidí, a to co si přejete se splní v příštím týdnu. Čím více lidem ho pošlete, tím silnější budou Vaše přání. Pokud se rozhodnete ignorovat tento dopis, stane se Vám opak vašich přání nebo se nikdy nestanou! Pošli to 15 lidí (kromě mě mě)


    .
    ..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...