NEW IN: MOSCHINO FUNNY & CALVIN KLEIN IN2U

Přeji všem krásný týden,
moc se omlouváme za menší pauzu, nicméně zkouškové období jsme si nevymysleli a letošní zimní semestr se nesl ve znamení cca 7 zkoušek včetně naší oblibené matematiky (ano, je to ironie), poslušně ale hlásíme, že zkoušky máme téměř za sebou a všechny úspěšně, můžeme se tedy zase vrhnout na psaní a klasický život, který nezahrnuje jen haldu papírů a učebnic, třikrát hurá!
A opět abych se nevykecávala o "zbytečnostech" a řekla vám konečně něco zajímavého, dnešní článek bych ráda věnovala mému oblíbenému tématu, jinými slovy mé závislosti jménem parfémy. Pokud naše články čtete pravidelně, nebo alespoň ty parfémové a voňavkové, víte, že jsem maniak na tento druh kosmetiky, a to vážně! Kdybych mohla, tak si vážně nekupuji nic jiného, než parfémy, kdo to ale pak má spotřebovávat že? Na konci roku 2014 jsem vás informovala o tom, že mi do parfémové a voňavkové rodinky přibyly tři krásky, první byl Gucci Envy Me, dále Lanvin Jeanne a do třetice Christina Aguilera By Night. Ale parfémy, dalo by se říct, (v tomto slova smyslu prosím považujem za mnou řečené parfémy jak klasické parfémy, tak toaletky, ač vím, že je v tom rozdíl) jsou jako kabelky nebo boty - nikdy jich není dost.

Další parfémový nákup na sebe tedy dlouho nenechal čekat. Jako první se nám do rodinné sbírky parfémů přidal voňavý krasavec jménem Moschino - Funny. Tuhle nádhernou toaletku jsem si očichala když mi bylo nějakých 15 a od té doby jsem věděla, že voní nádherně. Nemluvě o tom, že flakón této luxusní vůně je roztomilý, nepřeplácaný, jednoduchý, ale za to prostě krásný. Abych to uvedla na pravou míru, Moschino Funny používá mamka, protože její Chloé - Chloé de Roses je téměř u konce svého života. Já osobně musím říct, že tato vůně je taky naprosto božská, stejně jako mnoho dalších od Chloé, což jsem si nedávno potvrdila v jedné parfumérii!
Druhým nováčkem je toaletní voda, kterou jsem si koupila já -jedná se o Calvina Kleina - IN2U. Tuto vůni už mám podruhé, je naprosto božská, přijde mi spíš taková unisexová, ale to je to, co mě na ní láká, rovnou jsem si pořídila 150 ml balení, protože mi tak voní, že ji používám dokonce i jen tak doma nebo třeba na spaní, jednoduše zbožňuji ten pocit, jak krásně to voní a já to můžu pořád a pořád čichat! A protože mi to ségra lehce "záviděla", rovnou jsem jí nakazila a ona si běžela pořídit IN2U taky, akorát si pořídila o něco menší balení, a to 100 ml. Já osobně mám ráda velká proto, že pokud je parfém či toaletka jen má, rozhodně s tím nešetřím!

Do třetice všeho dobrého se ještě krátce zmíním o nováčkovi, který naopak přistál taťkovi na poličce -jedná se o kostku - ano, vůně je Mexx - Mexx Man New Look, voní nádherně, je lehká, svěží, prostě taková pánská, ale ne přehnaně silná nebo kořeněná, žádná kolínská.

Všechny tyto vůně, ostatně jako vždycky, jsou kupovány na mém oblíbeném a levném parfums.cz, jistě tento e-shop znáte a já už pohlížím po další krásce, kterou bych si mohla pořídit.



2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...