Zamilovaly jsme si: Řasenka L'Oréal Paris Mega Volume Miss Manga

Zdravím dámy,
dnes bych vám chtěla dát jeden skvělý tip. Jistě víte, že kosmetiky je na celém světě tolik, že vybrat si jeden jediný a nejoblíbenější produkt může být někdy docela problém, jenže já čím dál tím častěji žjišťuji, že když u mě něco vede, tak to možná není jeden produkt, nýbrž jedna značka. A co se týče řasenek, tak je to rozhodně L´Oréal. Abych narovinu řekla, kdo je mým miláčkem číslo jedna, je to rozhodně řasenka False Lash Wings, určitě ji znáte, má stříbrno-černý obal a nyní byla dokonce vytvořena tzv. Intense varianta. Ale protože já ráda zkouším a testuji, pustila jsem se do nováčka - ne nováček na trhu ale nováček u mě. Tím nováčkem je řasenka Miss Manga Mega Volume (a jako bonus je tváří má oblíbená modelka Barbara Palvin).

Když jsem tuto řasenku uviděla poprvé, pomyslela jsem si, že bych ji nikdy nevyužila - já přeci nechci vytvářet Manga look! Jenže, ta řasenka je prostě báječná. Nemyslete si, sama se nesnažím s ní Manga look vytvářet, ale má boží kartáček, takže řasy krásně zvýrazní, pozvedne, prodlouží a zahustí. Prostě vytvoří nádherný objem, což také slibuje. Co bych dále pochválila je fakt, že řasenka se nedrolí, což úplně nesnáším a vydrží skutečně, troufám si říct, xx hodin, aniž byste ji měly celou rozdrolenou po obličeji.
Co se týče ceny řasenky Miss Manga od L´Oréal, není to pro někoho úplně nejlevnější záležitost, nicméně za kvalitu si člověk prostě musí připlatit, takže běžná cena je okolo 200,-Kč.

A když už jsme u té Manga řasenky, ráda bych vám představila i nováčka jménem Miss Manga Punky! Jedná se o žlutého sourozence růžové varianty a musím říct, že na první pohled mě zaujala, nicméně kartáček mi přijde poněkud zvláštní. Mám ráda husté a silné kartáčky, protože přesně takové řasy kartáček vytvoří, jenže tenhle je poněkud menší a má zvláštní krátké štětinky, takže si úplně nedovedu představit, co by z toho vzniklo, ale nemohu soudit, dokud jsem nezkusila. Celá kampaň s modelkou Barbarou Palvin je opět inspirovaná panenkou z japonského komisku a na internetu se určitě i dozvíte, jak vytvořit snadno a rychle Manga Punky look.

Co se týče ceny nováčka, tak oficiálně mohu potvrdit doporučenou maloobchodní cenu 259,90 Kč.

Máte zkušenost s řasenkami Miss Manga?



3 komentáře:

  1. na ružovu sa už chystám, len ju chcem objednať z jednoho eshopu kde vyjde najlacnejšie :) tá žltá mi nejak nepadla do oka, ale nikdy nehovor nikdy :)
    www.notes-personnelles.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem se tak zamyslela, je to zvláštní, mám strašně ráda značku L´Oreal, ale nikdy jsem od nich neměla řasenku. Dlouhá léta jsem používala jednu od Maybelline, pak hodně řasenky od Dermacolu, některé byly super, jiné horší, teď tu mám ještě neotevřené od Max Factor (vyhrála jsem), od Miss Sporty (dárek k narozeninám), miluji řasenku Clinique, oblíbila jsem si i nějaké od Essence (jiné jsem nesnášela a letěly do koše), zklamala mě hodně vychvalovaná Gabriela Salvete, nenadchla mě ani Too Faced, zklamaly mě Avoňácký........ Ale fakt, až si zas budu potřebovat koupit řasenku, sáhnu po nějaké L´Oreal. I když jsem chtěla zkusit i Astor, Rimmel, ... Proč je tolik řasenek a jen dvě oči a jen 365 dní v roce? :(

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Tá riasenka vyzerá super, rada ju niekedy skúsim.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...