Recenze: Řasenka Maybelline Lash Sensational



Kosmetická značka Maybelline má na trhu již spoustu produktů, zejména pak širokou škálu řasenek, a proto je opravdu z čeho vybírat. Není se ale pak čemu divit, když na trh přijde opět s něčím novým. Tentokrát v designu květin a růžové, uvedla Maybelline na trh novinku MaybellineLash Sensational řasenku, kterou si můžete zakoupit jak v drogerii DM, tak i v Rossmannu.

Důležité info:

Kde: Drogerie DM, Rossmann

Za kolik: Cena 249,- Kč (v akci i méně)

Objem:
9,5 ml

Kartáček:
široký, vějířovitý

Slibuje:
Oddělené, objemné a dlouhé řasy


Už samotná reklama láká ke koupi řasenky, a pokud se pro ni nakonec tedy rozhodnete, pak věřím, že určitě nebudete litovat. Maybelline obecně má podle mě hodně dobré řasenky, které dlouho vydrží. Jsem proto ráda, že mohu potvrdit většinu zahraničních recenzí, tedy, že řasenka opravdu vytvoří to, co slibuje.




Vůbec nejzajímavější je právě kartáček, který je dlouhý, široký a ve tvaru vějíře, a proto má vytvořit také vějířovitý efekt. Obsahuje 10 řad štětinek, která rozvine 100 % řas a zvýrazní každou vrstvu zvlášť, jelikož řasy rostou ve více než jedné vrstvě. Kartáček zachycuje i ty nejmenší řasy, a proto nakonec celkový dojem může i působit, jako s umělými řasy - dlouhé, plné objemu a krásně oddělené.

S kartáčkem se velmi šikovně manipuluje, opravdu řasy nádherně pozvedne, natočí, jednoduše jako kdyby po nanesení řasenky rozkvetly jako květ. Řasenka neslepuje, právě naopak řasy opravdu krásně oddělí a musím pochválit také černou barvu, která celkový efekt ještě zkvalitňuje. Musím říct, že čím zajímavější a zvláštně tvarovaný kartáček řasenka má, tím více mě zajímá. Obecně se mi totiž osvědčilo, že hubeňoučký kartáček s malými štětinkami a bez jakéhokoliv nevšedního tvaru, řasy možná lehce zvýrazní, ale efekt umělých řas určitě nevytvoří a efekt umělých řas je právě to, co já od řasenky většinou chci.

Já používám na řasy dvě vrstvy na denní líčení a pro večerní i klidně tři. Pokud si jich dáte víc, pak hrozí, že se řasy skutečně začnou slepovat, ale to asi s každou řasenkou, kterou naneste v opravdu silných vrstvách. Ještě co se ale výdrže týče, opět musím chválit. S řasenkou se mi už jednou podařilo usnout, ale po probuzení jsem neměla žádné obtisky, ale se řasenka nevzhledně nedrolila pod oči, takže za mě určitě 100 % spokojenost.

Řasenku můžete zakoupit například na Krása.cz


A co vy, máte ji doma? Jak jste s ní spokojené?:)

3 komentáře:

  1. Zatím ji nemám, ale vážně o ní uvažuji. PS: Máš nádherné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě ji nemám, ale do budoucna si ji určitě pořídím. Celkově se mi tahle řasenka moc líbí. Hlavně její vzhled :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. Já na tuto řasenku již koukala, ale trochu mě odrazuje ten umělohmotný kartáček, protože mě více vyhovují ty klasické, ale na tobě vypadá tak dobře.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...