Značka St. Moriz vylepšuje!


O značce St. Moriz jsme vám tu už jednou říkali, ale jelikož teď přichystal pro své nové milovniky invoaci, musím se o ni s vámi podělit. Tuto samoopalovací kosmetiku používá naše starší ségra, která si ji prostě nemůže vynachválit. Používá ji už přes tři roky a stále se k ní vrací - je totiž nejlevnější, dlouho vydrží a přináší skvělé výsledky. Jestliže je ale pro vás St. Moriz úplnou novinkou, pak je třeba říci, že se jedná o kosmetiku, která pochází z Anglie a ve své nabídce má spoustu dalších produktů, jako jsou tělová mléka, aplikační rukavici, peeling, spreje apod.

Vůbec nejprodávanějším produktem St. Moriz jsou právě tyto tónované samoopalovací pěny, které jsou k dostání hned ve dvou variantách, a to medium a dark. Medium vhodnější pro opravdu světlé typy a dark pro ty, kteří se opalují dobře a nemají pleť alá sněhurka. Pokud byste si ale jako bledulky vybraly přeci jen odstín dark, samozřejmě, že se nic špatného nestane ;-) je to čistě záležitost toho, jak moc chcete být
opálené.


Samoopalovací pěny stojí okolo 249,- Kč (na e-bay seženete dokonce kolem 210,- a poštovné zdarma), mají 200 ml a jejich starší verze - kterou vidíte na fotce, ještě neobsahovaly žádné hydratační látky, což je samozřejmě škoda. Nyní se ale zřejmě výrobci těchto produktů shodli na tom, že kvalitní samoopalovací kosmetika přináší ty nejlepší výsledky zejména tehdy, když je pleť opravdu dobře hydratovaná. Navrhli tedy nejen nový design těchto produktů, ale zároveň také pěny obohatilo o vitamin E a olivové mléko, které pokožku hydratuje a tím by tedy samoopálení mělo vydržet pak mnohem déle. Ze St. Moriz se tedy stává samoopalovací kosmetika St. Moriz Professional - novější, hezčí a lepší.


Ze zkušenosti sestry vím, že ji jedno namazání vydrží zhruba týden a samozřejmě platí, že čím častěji se namažete, tím tmavější opálení máte. V průběhu každého samoopalování je ale stále potřeba pokožku pravidelně hydratovat a provádět peeling.

Pokud máte zkušenosti se samoopalovací kosmetikou St. Moriz, dejte nám určitě vědět a připojte také svůj názor, jak se nové a inovativní složení/design produktů líbí také vám. :-)

1 komentář:

  1. Ahoj, ja by som sa chcela opytat ci ti nespini oblecenie po aplikacii. Ja penu pouzivam tesne pred spanim a cele pyzamo mam zvnutra hnede :D.
    A ešte sa chcem opytat, ako casto sa natieras? 1x do tyzdna?
    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...