30. 5. 2015 - essence event Praha - Ruby by Sweet Rock Café

Ahoj holky,
v dnešním článku bych vám ráda řekla pár slov o akci, která proběhla 30. května 2015. Tuším, že mnohé z vás se ten den účastnily běžecké akce Colour Run, kam jsem se původně také chystala, nicméně ten den jsem nakonec trávila se ségrou úplně jinak. Byly jsme totiž pozvané týmem Mark Distri na bloggerský event značky essence. Já už jsem kdysi v minulosti tuto akci navštívila, takže jsem se opět moc těšila.

Bloggerský event značky essence proběhl v krásné kavárně Ruby by Sweet Rock Café, přičemž hned při příchodu nás očekávalo milé přivítání a první dárečky. Musím velice pochválit celkovou organizaci akce, která se opravdu vydařila. Co bylo naprosto perfektní - celá koordinace, kavárna byla opravdu nádherně vyzdobená a všude byly k vidění růžoví motýlci, nové laky na nehty, další produkty kam se podíváš včetně týmu Mark Distri a dalších blogerek, které byly pozvané, včetně známé tváře Nikol Moravcové.

A co se na takovém bloggerskem eventu dělá? Samozřejmě základem je dozvědět se o novinkách, které si essence pro nás připravila, ale také je důležité se společně vidět, povídat si, zkoušet nové/i nenové produkty a hlavně si zpříjemnit den. Musím říct, že akce se opravdu vydařila. Kromě toho, že jsme si povídali o kosmetických novinkách, které vám za chvilku představím, jsme se také pobavili i o osobních věcech, jedli jsme výborné essence muffinky, další pohoštění a ochutnaly naprosto překrásný dort ve tvaru laku na nehty. Součástí eventu bylo i losování o balíčky essence, přičemž každá blogerka v něm našla něco jiného.

Musím říct, že essence eventy patří k jedněm z nejlépe organizovaných a já tímto ještě jednou děkuji za pozvání. Nyní vám ve zkratce povím, co si pro vás essence připravila za překvapeníčko.
Asi největší novinkou je, že essence se definitivně loučí s řadou laků na nehty colour & go. Vím, že tyto laky na nehty patří mezi nejoblíbenější, ale nemějte strach, essence je pouze mění za modernější a lepší - nové laky "gel nail" najdete opět ve více než 40 odstínech a musím říct, že jsou naprosto božské. Nyní můžete mít gelové nehtíky z pohodlí domova a to bez UV lampy!

Kromě laků na nehty má essence samozřejmě v nabídce spoustu dalších nových produktů, je jich celá řada a kompletní přehled najdete na vylepšených stránkách www.essence.eu. Ve zkratce zmíním, že essence má několik nových řasenek, několik nových "nude" rtěnek lesků a další skvělé produkty. Co mě osobně zaujalo jsou nové bronzové rozjasňovače - pudry, na které se osobně moc těším až s nimi budu "stínovat" obličej. Nově nabízí essence i pěnový make-up, který by dle mého názoru mohl být na 01ku světlejší, ale na lehce opálené pleti bude myslím OK. Kromě již zmíněného najdete v nabídce několik nových štětečků.

Určitě se mrkněte na stránky a nezapomeňte se podívat na novinky a také na chystající se trendové edice, které prostě vždycky stojí za to :-) A nyní už dost slov, myslím, že fotky mluví za vše. Ještě jednou děkujeme za pozvání, akce se vydařila, užily jsme si to a těšíme se na viděnou! :)































1 komentář:

  1. Musela to být super akce, moc pěkné a vydařené fotky.
    Jistě jsi si to tam užila. :-)
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...