Peeling: Jednička jménem Dermacol - Aroma Ritual

Zdravím vás,
v dnešním článku bych se chtěla krátce, ale za to důrazně zaměřit na jeden produkt, který jsem si zamilovala. Protože si stojím za tím, že člověk by se měl snažit udržovat zdravý, jsem tedy proti přirozenému opalování - zejména bez sluneční ochrany. Když už se opaluji, tak jedině s dostatečnou ochranou pomocí opalovacího přípravku - v mém případě spreje nebo oleje. Obecně ale fandím spíše tomu, že sluneční paprsky a záměrné vystavování se slunci je nezdravé, což mi potvrdí jistě i dermatologové. Z toho důvodu nefandím ani solárkům. Ale protože i já bych ráda bronzovou barvu, začala jsem používat nedávno sammoopalovací pěnu St. Moriz. A vy jistě víte, že před samotným natřením samoopalovacím přípravkem, je důležité se také zaměřit na řádný peeling. Peeling provádím také tehdy, když se chci naopak opálení zbavit - např. když už se mi zdá, že není opálení jednotné.

Dostávám se tedy k jádru věci. Potřebovala jsem nějaký pořádný peeling. Byla jsem překvapená, když jsem zavítala do mého oblíbeného obchodu - drogérie DM a tam samé ovocné alá peelingy, které s peelingem ale nemají nic moc společného. Chtěla jsem peeling, který je vážně hrubý a jeho složení je skutečně peelingové, nikoliv krémové s "sem tam" nějakýma částečkama. Byl to boj, ale nakonec jsem přeci jen JEDEN v DM našla. Konkrétně mi byl doporučen peeling od značky Dermacol z kolekce Aroma Ritual s melounovou vůní.

Nejdříve mě trochu odradila cena 159,-Kč za poměrně malé balení, nicméně nakonec jsem si řekla, že když už potřebuji vážně pořádný peeling, nesmím hledět na cenu. Skončil tedy v mém košíku a ihned co jsem přišla domů, jsem ho vyzkoušela a musím říct, že jsem byla velmi mile překvapena. A ještě něco k základnímu infu dle výrobce - jedná se o jemný peeling s vůní a extraktu z melounu. Peeling obsahuje také krystalky cukru, tím pádem se dobře odstraňují odumřelé buňky a suchá kůže. Pokožka je čistá a vyhlazená.





Musím říct, že když jsem peeling vyzkoušela, byla jsem naprosto nadšená, ta vůně je prostě NEODOLATELNÁ. Máte chuť ten peeling vážně sníst, nebo minimálně ochutnat - neudělala jsem to, ale vážně bych chtěla. Voní naprosto božsky! A o co víc, opravdu dokonale odstraňuje odumřelé buňky a pokožka je poté úžasně provoněná melounem, takže splňuje vše, co člověk od peelingu očekává. Balení je 200 g, takže nic extra malého, ale nic extra velkého. Jediné, co je škoda je fakt, že pokud jej použijete na celé tělo, tak máte prostě 1/3 pryč, což je škoda, když přeci jen nestojí pár kaček jako alá peeling od Baley, ale za "kvalitu" si asi člověk musí připlatit, nicméně pokud máte také tip na kvalitní a poměrně levný peeling, určitě mi dejte vědět.

Dle balení usuzuji, že Dermacol nabízí peeling také s vůní belgické čokolády, hroznů s limetkou, rebarbor a jahod a irské kávy. No, myslím, že v budoucnu ještě jistě nějaký vyzkouším.

Máte zkušenost s peelingem od Dermacolu?

1 komentář:

  1. Moc jsem se těšila až bude tento peeling v drogériích. Zatím jsem si ho nekoupila protože mě odrazuje cena, ale doufám, že ho jednou budu mít!

    Můj červenec

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...