Doporučuji: Zdravotní sprchové gely Tetesept

Ahoj holky,
v dnešním krátkém článku bych se s Vámi ráda podělila o svou zkušenost s kosmetickou sprchového rázu, zjednodušeně řečeno. Lze taky říct, že se prostě jedná o kosmetiku vhodnou pro koupel a sprchování. Já osobně si velmi potrpím na tom, aby sprchový gel hezky voněl. A když pak splňuje další sliby, je to jenom dobře. Z toho důvodu jsem začala být poměrně věrná značte Tetesept.

Značka Tetesept kromě solí do koupele, tělových mlék aj., má v nabídce také zdravotní sprchové gely, které tak podporují aktivní pocit pohody při sprchování. Všechny sprchové gely obsahují éterické oleje a extrakty z léčivých roslin. Zjednodušeně by se dalo říci, že zdravotní sprchové gely prostě pečují, osvěžují a povzbuzují.
Značka Tetesept má v nabídce hned několik druhů. Celkem jich je v současné době šest a já jsem měla možnost vyzkoušet tři z nich - červený, oranžový a fialový. Já osobně jsem se zaměřila a zaměřuji na sprchové gely, které zklidňují, povzbuzují mysl a celkově uvolňují od stresu a napětí.
Konkrétně najdete v nabídce Tetesept tyto produkty: zdravotní sprchový gel Nachlazení, svaly a klouby, uvolnění, uklidnění, aktivita a síla a energie.

Asi nebude příliš těžké uhádnout, že já jsem si zamilovala právě ty tři: nejvíce fialový uklidnění, dále oranžový uvolnění a nakonec červený na svaly a klouby. Ještě musím určitě zmínit poměrně silnou parfemaci jednotilvých sprchových gelů, ale vzhledem k tomu, že voní všechny krásně, je to spíše jen k dobru. A co víc, necítíte takovou tu chemii, ale skutečně ty "rostlinky" - zejména pak z červeného sprchového gelu na Svaly a klouby.
Sprchové gely mají všechny poměrně hustou texturu, při vymačkávání z tubičky je tedy nutné mít docela stisk, jinak se gel vrátí, což mi nevadí. Dále bych určitě zmínila to, že dlouho vydrží a při koupeli či sprchování tedy stačí opravdu jen malé množství. Když bych to měla shrnout, tak tyto zdravotní sprchové gely: krásně voní, dlouho vydrží, necítíte z nich chemii a co je důležité - navodí pocit klidu, uvolnění a pohody, a to je přesně to, co od správného sprchového gelu očekávám.

Co se týče ceny, tak si z hlavy přesně nevybavím, ale myslím si, že do stovky stoprocentně pořídíte. Já osobně mám v plánu vyzkoušet modrou variantu na Nachlazení v zimních měsících. A pokud se i vám naskytne možnost sprchový gel vyzkoušet, určitě do toho běžte. Za mě rozhodně lepší než jiné konkurenční značky, které se slovem "zdravotní" samozřejmě nemají nic společného.

A nakonec musím pochválit také design, který na mě působí čistým, lékárenským dojmem - a co působí lékárensky, jak už jsem mnohokrát zmiňovala, působí na mě prostě dobře. Design obalu není přeplácaný, je jednoduchý a tak to má být. Za mě jednička s hvězdičkou.

Už jste někdy vyzkoušeli nějaké zdravotní sprchové gely?





2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...