Novinky dekorativní kosmetiky essence již teď na pultech obchodů

Zdravím vás,
v dnešním článku vás trochu opožděně, ale přeci informuji. Pokud také patříte mezi workoholiky, co nic nestíhají, nebo prostě nestíháte z jiných důvodů, jako v poslední době my a tak nemáte čas pochytit vše nové, co se kosmetického světa týče, jste tu správně. A pokud patříte mezi fanoušky dekorativní kosmetiky essence, pak dvojnásobně.
Jistě víte, že dekorativní kosmetika essence provádí dvakrát ročně tzv. update, kdy přijdou nové produkty, které nahradí některé stávající nebo prostě do regálků přibydou. Teď v září opět nastal ten čas, kdy essence přinesla několik svých novinek a já bych vám je dneska ráda představila, řekla vám stručně svůj názor, co si o nich myslíme.

Abych byla upřímná, já osobně mám doma dekorativní kosmetiky spousty, je pravdou, že 98 % kosmetiky dostávám, tedy si ji nemusím kupovat a prakticky, pokud mi to vyhovuje, používám - z toho vyplývá, že já osobně se líčím výhradně kosmetikou essence. Jsem s ní spokojená a pokud mi něco nevyhovuje, tak to prostě nabídnu jinde. Netvrdím, že mi vyhovuje úplně všechno, jsou produkty, které jsou dle mého názoru méně dobré, ale ve většině případů jsem prostě spokojená. Tak a teď už konkrétně k novinkám, které pro vás má essence pro letošní podzim 2015.


Nejdříve začneme produkty na rty, které v essence patří mezi nejoblíbenější. V září essence přinesla na pulty obchodů nejen nové rtěnky na rty, ale také lesky, balzámy, ale také konturovací tužky. Já jsem měla možnost vyzkoušet nové lesky, které mají zajímavý tvar a balení. Musím uznat, že odstíny těchto lesků jsou krásné, konzistence je příjemná a také hezky voní. Na rtech vydrží poměrně dlouho, jedná se totiž o tzv. rtěnky ve formě lesku a po "zaschnutí" vydrží poměrně dlouho. Jedná se tedy o tekuté rtěnky, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Pigmentace je taky naprosto skvělá, jak vidíte na fotce.
Stejně tak super jsou ale nové rtěnky "sheer and shine", přičemž místo slova rtěnky bych ale použila spíše tónovací balzámy. Nové rtěnky, tedy některé, nevím jak všechny, mají poměrně malou pigmentaci. Rty tedy spíše hezky hydratují, vyživí a lehce tónují, což můžete vidět na fotce, rozhodně ale nejde o výrazné rtěnky. Nevím jak jiné odstíny, nicméně já jsem měla možnost vyzkoušet tyto tři a ani jedna neměla velkou pigmentaci, což já osobně mám radši rty jen lehce tónované, než příliš výrazné. A co musím dál pochválit je příchuť rtěnek, která je pudingovo-vanilková, no prostě mňamka!







Essence mimo jiné si pro své fanoušky připravila i celou řadu nových laků na nehty. Já už jsem to zmiňovala už minule, že původní laky colour and go byly možná fajn, ale já jsem je nějak extra nepoužívala. Oproti tomu nové gel nail jsou prostě báječné, a to proto, že jsou to jediné laky, které na mých nehtech drží. A pokud sledujete módní trendy, jistě víte, že gelové nehty - typy už vážně nefrčí, resp. špičaté a dlouhé, místo toho vsaďte spíše na tzv. business style, tedy krátké, lehce zaoblené a barevné, ale ne dlouhé špičáky. Já osobně používám gel nail laky společně s top coatem a base coat, jedině tak mi nehty vydrží víc jak týden, což je prostě na to, že je mam opravdu jak papír výkon. Nové odstíny jsou s novým updatem samozřejmostí, včetně nového odstínu roku - my love dairy. Pokud jste fanynkami barevných nehtů, určitě je vyzkoušejte.


A v neposlední řadě s novinkami přišly také nové řasenky. Essence jich ve své nabídce má hodně. S novým updatem přišly tři nové, jak vidíte na fotce a mají za úkol vytvořit hustotu, objem a řasy celkově zvýraznit. Já osobně mám řasenky od essence ráda, některé mi sedí více, některé méně, obecně mám raději ty s větším a hustším kartáčkem, což dvě nové splňují a jedna méně, takže asi už nemusím říkat, se kterou jsem spokojená a se kterou tolik ne, ale chápu, že někomu může vyhovovat. Myslím si, že na tu cenu jsou essence řasenky fajn a splňují, co se od nich očekává.
S řasenkami přišla i celá řada nových očních stínů i tvářenek. Tvářenka, konkrétně odstín berry me up! je hrozně krásná, stejně jako světlejší verze, nicméně mi připadá, že buď je příliš "zapečená" nebo rychle vysychá, těžko říct, nicméně před aplikací je nutné štětcem docela dost tlačit, aby se barva vůbec nanesla na štětec, což je škoda, ale kdo se snaží... odstín není přehnaný, tak akorát, takže až na tu aplikaci dávám jedničku.



A nakonec musím zmínit kromě klasických očních stínů i několik paletek, které mají naprosto krásné odstíny, které lze používat celoročně. Já osobně mam hnědé-zlaté-béžové-černé a celkově nude odstíny nejraději, proto je pro mě paletka Nudes jako ušitá, ale i další si myslím, že bych skvěle využila. Pokud si tedy stíny nechcete kupovat jednotlivé, tak investice do jedné z paletek bude skvělou volbou. Celkem jich essence ve své nabídce má nově pět a najdete tam kromě zmíněné Nudes také Vintage, Greys, Roses a Bronze. No, skutečně těžké si vybrat. Pigmentace je tak nějak na střední úrovni, mohlo by to být o kapku lepší, ale i tak, jak říkám, je používám ráda a často, takže za mě spokojenost.



A co vy, už jste vyzkoušeli některou z novinek od essence? :)

6 komentářů:

  1. Líbí se mi všechny produkty na rty, na ty určo mrknu. Stejně tak po nových paletkách :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně se mi líbí ta matná tvářenka :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam zatim jenom dve ty svetle rtenky a chci se podivat i po paletce.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu paletku jsem se dívala a v obchodě mě moc nezaujala a četla jsem na ní i záporné recenze.. :-/

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Tento týden jsem si koupila gel lak my love dairy. Jsem zvědavá jestli opravdu vydrží déle něž laky colour & go. :)
    Denisa

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...