Představujeme: Zelená řada od Biodermy - Sébium


Máte sklon k nedokonalostem? Vaše pleť se mastí, dělají se vám pupínky a vy už prostě nevíte co s tím? Tak právě tento článek je určen pro vás!

Bioderma sice nabízí širokou nabídku řad kosmetických produktů, avšak věřím, že tuto zelenou už moc dobře znáte. Jelikož se tvůrci Biodermy snaží na trh uvádět stále nové a lepší výrobky, zavedli hned několik novinek této zelené řady, které bych vám dnes ráda představila a zmínila také produkty, které mám ze zelené řady opravdu nejradši.

Jedním z nich je micelární voda Sébium H20, která funguje na stejném principu jako růžová H20, akorát obsahuje látky, které pomáhají bojovat právě proti problémům spojeným s mastnou a aknózní pletí. Dále jsem si opravdu zamilovala Sébium mycí gel, který používám každý večer na vyčištění pleti. Je super i na holení! Zejména pokud se vám dělají pupínky po holení, tak bych ho určitě doporučila vyzkoušet.

Je ale důležité vědět, že Bioderma tuto zelenou řadu zároveň dělí na dva různé problémy, a to jsou - aknózní pleť a mastná/smíšená pleť. Ne opravdu to není to samé. Pro aknózné pleť s opravdu závažným akné, které mají slečny už dlouhodobě, se doporučuje používat například Sébium Al, Sébium Global - oba dva tyto přípravky fungují v kořenech - tudíž že léčí příčinu akné. Oba dva produkty pleť rozjasňují, vyhlazují ji, léčí a zároveň podporují olupování kůže, jelikož akné vzniká také hlavně proto, že jsou póry usazeny odumřelými buňkami. Všechny ostatní produkty - jako např. mycí gel nebo micelárku můžete samozřejmě používat jako doplňkovou péči.


Naopak pokud trpíte problémem spíše smíšené pleti (suché tváře, mastná T-zóna) nebo máte mastnou pleť, ucpané póry a sem tam nějaký pupínek, pak bych určitě doporučila používat pro kažodenní péči mycí gel + micelárku Sébium, peeling 1x týdně též z řady Sébium a jako doplňkovu péči ještě krém Hydra, který pleť hydratuje a zároveň zmatňuje mastnou T-zónu. Celkově má Bioderma ale opravdu velký výběr produktů ze zelené řady a já bych určitě doporučila při výběru se soustředit na to, jaký máte vlastně problém. Např. - pokud máte aknózní pleť, kdy je akné v závažnějším stádiu, tak určitě nebudete používat výrobky určené pro smíšenou pleť, ale právě pro aknózní, které váš problém budou léčit od samých základů. :-)

Znáte zelenou řadu Sébium? Který produkt máte nejraději? :-)

3 komentáře:

  1. Nejradši mám ten mycí gel a ten peeling taky nebyl špatný :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Mně vyhovuje z této řady micelární voda, která je super :)

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Mam micelarni vodu a krem global a jsem spokojena.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...