Novinka od Biodermy. Tu bude vaše pokožka milovat!


Sice pomalu ale jistě zimní měsíce končí, to ale neznamená, že skončíte s hydratací, kterou vaše pokožka zejména v zimním období tak moc potřebuje. Bioderma toto přání žen vyslyšela a přišla na trh s výrobkem, který je jednoduše A.M.A.Z.I.N.G.!

Na pulty lékáren teď přišly nové produkty z modré řady Atoderm (řada určená pro suchou, velmi suchou a atopickou pokožku). Jedná se o sprchové oleje, které zaujmou na první pohled nejen balením, ale důvodů, proč si je zamilujete je vlastně daleko více.

Mě se od Biodermy do rukou dostal sprchový olej Atoderm 200 ml, ale v lékárně můžete koupit také litrový olej, který se hodí pro celou rodinu. Pokud však chcete olej raději nejdříve otestovat, je určitě lepší investovat do menšího balení. Já ho používám už něco přes měsíc a poznatky jsou tyto:

  • Krásně voní - velmi jemná příjemná parfemace
  • Nemastná textura - takže žádný nepříjemný  mastný film
  • Po použití je pokožka tak úžasně hebká, jako byste se týden mazali extra hydratačním mlékem.
  • Dlouho vydrží

Produkt zajišťuje 24 hodinovou hydrataci - u tohoto slibu jsem většinou u produktů dost skeptická, ale tento sprchový olej vám ji vážně poskytne. Pokožku krásně očistí, provoní a samozřejmě prohydratuje. Schválně jsem ze začátku produkt používala na velmi suchá místa a ihned po osprchování máte pocit, jak když máte kůži vyměněnou.

Samozřejmě jsou produkty vhodné pro ty, co trpí i ekzémem, jelikož obsahuje patent Skin Barrier Therapy, který chrání suchou pokožku před bakterií Staphylococcus aureus, která zpsůobuje záněty a podráždění. Respektuje i tu nejcitlivější pokožku, takže olej mohou v klidu používat i maminky s dětmi. Já bych ho navíc ještě doporučila na holení, zde se mi také velmi dobře osvědčil! :)

Kromě toho si z řady Atoderm můžete v lékárnách zakoupit také krém na ruce nebo krém na obličej Nutritive  - ten je do chladného počasí vážně boží! :)
Tímto bych ráda i poděkovala moc Biodermě za krásnou pozornost v podobě přáníčka/poděkování, teploučkých zimních rukaviček a také hezké vánoční balení, které obsahovalo zmíněný krém na ruce.


Určitě olej alespoň vyzkoušejte, seženete ho v lékárně kolem 249,- Kč a já věřím, že s ním budete stejně spokojené, jako já! :)

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...