SOS pro vlasy aneb tip: oleje na vlasy

Zdravím vás,
v dnešním článku bych se stejně jako v tom minulém, ráda zaměřila na vlasy. Protože vlasy jsou vaší vizitkou, stejně jako vaše zuby. Neměly by tedy být suché, poškozené, neupravené a zanedbané. Samozřejmě kolikrát se stane, že kvalitu vlasů nemůžete příliš ovlivnit - vlasy se totiž každému ničí jinak a stejně tak kvalita vlasů je u každého individuální. Já mám naštěstí své vlasy poměrně kvalitní, ale protože si je nechávam pravidelně melírovat, dostávají mnohem větší záhul, než když bych je třeba barvila. Co se týče používání stylingových produktů, snažím se je omezovat na maximum, což znamená, že nepoužívám žádné tužidla, gely, lak na vlasy jen v případě, že mám vlasy natočené na vlnky, jinak ne. Stejně tak se snažím vlasy příliš nezatěžovat stylingovými pomocníky: vlasy tedy fénuju jen tehdy, je-li to nutné, žehličku používám tak 1-2x týdně maximálně a kulmu jen výjmečně. Stejně tak se snažím si vlasy mýt tak 2x týdně, pokud je to potřeba, tak 3x, což se mi ale už dlouho nestalo.

A i přesto, že používám poměrně kvalitní přípravky na vlasy (šampón a kondicionér nebo maska), mám pocit, že mým vlasům to nestačí. Není to tak dávno, co jsem objevila kouzlo olejů na vlasy. Samozřejmě se v jednu chvíli bojíte, aby vaše vlasy nebyly po použití šíleně mastné, ale já jsem rychle zjistila, že to nehrozí - tedy oleje na vlasy jsou prostě boží. Měla jsem už samozřejmě celou řadu značek od Dove přes Avon až po Garnier atd. Podle mě příliš nezáleží na tom, jaké to je značky, důležité je, aby byly vlasy po použití vyživené, žárivě lesklé, hebké a silné.

Já osobně jsem si třeba v současné době oblíbila dva oleje na vlasy, shodou okolností jsou oba od Avonu. První je Advance Techniques Supreme Oils intenzivní vyživující sprej s luxusními oleji. Nejedná se tak přímo o olej, ale o sprej s oleji, který musím říct, že voní sakra božsky. Při použití tohoto spreje s oleji máte pocit, že tu lahvičku vypijete, ne vážně, voní naprosto krásně a i vlasy jsou po použití krásně zářivé, nejsou slepené, jsou hebké a přesto silné. Jediné co, tak poměrně rychle ubývá, ale to je asi tím, že používám velké množství na své dlouhé vlasy. A cena? asi okolo 69-79,-Kč, což je super!

Stejně tak jsem si zamilovala péči na vlasy s marockým arganovým olejem pro všechny typy vlasů Advance Techniques 360 Nourishment Moroccan Argan Treatment. Toto už je doslova olejový produkt, který se po použití na ruku může zdát opravdu mastný, ale zamaštění vlasů nehrozí, a to jej používám opravdu docela vysoké množství - několik pumpiček při jednom použití. Opět zde platí, že i tento olej voní dokonale a božsky, zanechává vlasy krásně hydratované, vyživené, hladké a upravené. Vyživuje skvěle konečky, takže nejsou suché. Za mě jednička, seženete opět okolo 70,-Kč, což je za tento zázrak boží.

A pokud máte nějaké oblíbené vlasové oleje vy, určitě mi dejte svůj tip, ráda vyzkouším.

AN.

2 komentáře:

  1. Jojo, tyto produkty a obecně celou tuto řadu mám velice ráda :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten s marockým olejom som mala a je naozaj skvelý, jeden z najlepších olejov na vlasy, aké som ja doposiaľ vyskúšala.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...