Suché šampóny nr. 1 - Batiste

Ahoj holky,
v dnešním článku bych se ráda rozvášnila o mé oblíbené řadě suchých šampónů, a tou je značka Batiste. Nevím jak vy, ale já mám zkušenost už s celou řadou suchých šampónů. Doposud patřil mezi mé nejoblíbenější vůbec suchý šampón od značky Swiss-O-Par, kterou máte možnost sehnat např. v drogérii DM nebo Rossmann. Od té doby jsem samozřejmě vyzkoušela nespočet dalších, jako je Balea, Timotei a tak dále. Mého oblíbeného Swisse však rázem vyšoupla novinka od značky Batiste, jejíž hlavním distriburem do České republiky je Mark Distri.

Možná si říkáte, co je na suchých šampónech Batiste tak úžasné. Tak jak se říká, že i design produktu by měl přilákat zákazníka, Batiste se to daří dokonale. Své trendové obaly vytváří podle nejnovějších módních trendů, přesně tak, aby upoutaly oko zákazníka. A to se jim perfektně daří, nemůžete je totiž v drogérce za žádnou cenu přehlédnout. To jsme zhodnotily design. Co je ale na suchém šampónu nejdůležitější, je fakt, zda funguje nebo prostě nefunguje. Můžu vám říct, že suché šampóny Batiste nejsou jen šampóny, funguji totiž jako volumizační sérum a lak na vlasy v jednom. A to mám skutečně sama vyzkoušené.

Suché šampóny Batiste dokonale splňují účel, nejen že vlasy perfektně odmastí, ale jako bonus jim dodají opravdový pocit svěžesti, čistoti, dodají objem a pokud máte zrovna vlasy navlněné, můžete i zafixovat, protože jak řekla jedna známá kadeřnice z Prahy, lak na nehty je k ničemu, suchý šampón působí jako fixátor mnohem lépe - a jako bonus neslepuje.


Suché šampóny Batiste mám ráda ale také proto, že vlasy logicky neslepuji, nezanechávají bilý povlak a krásně, ale opravdu krásně voní. Měla jsem tu čest už vyzkoušet několik z jejich základní produktové řady, ovšem mezi mé favority patří bezpochyb Floral Flirty Blush, Bright Lively Floral Essence a Fruity Cheeky Cherry. Ty jsou za mě nejlepší a nejvíc mi voní.
Samozřejmě jsem měla už i tu možnost vyzkouše několik suchých šampónu Batiste s přidanou hodnotou. Mezi tyto bezpochyb patří suchý šampón pro blond a zesvětlené vlasy. Je stějný dobrý, jako ty předešlé. Má však jedno malé mínus, je poměrně dost zabarevný, skvěle tak zakryje odrosty, ovšem pouze pokud nejste platinová blond, tam bych to úplně nedoporučovala, protože by mohl ten žluto-oranžový barevný nádech být vidět na pokožce hlavy, což nevypadá hezky, taky s tím mám trochu problém. Jedničkou je ale také zároveň suchý šampón pro nebeský objem - fialový šampón.

A co se týče ceny, velký seženete okolo 129-149,-Kč a malé cestovní balení okolo 59,-Kč, které je praktické a do každé kabelky se hodí. A kde je seženete? Drogérie DM, Douglas nebo třeba na parfums.cz

Mějte se krásně
AN



3 komentáře:

  1. Jak koukám, tak koukám, hodně blogerek poslední dobou má v oblibě tenhle suchý šampón. Asi bych ho měla taky vyzkoušet :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle od Batiste mam strasně moc ráda :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...