TÉMA NEHTY aneb POŘÁD FRČÍ GELOVKY?

Ahoj holky,
v dnešním článku mám tak trochu téma do diskuse, respektive jsem chtěla se s Vámi poradit, prodiskutovat a říct svůj názor na téma NEHTY. Proč jsem se tak rozhodla? Protože všude kolem mě se objevují holčiny, které mají gelové špičaté nehty...a..k tomu se dostanu za chvíli.
Nevím jak vy, ale já jsem samozřejmě pár let zpátky také měla gelové nehty, ještě tehdy ten klasický kulato-hranatý styl, nejčastěji jsem měla francouzskou manikúru, nebo nějaké nude barvy, snad nikdy nic divokého. Čím dál častěji se ale setkávám s fotkami nebo v realitě s dívkami, ženami, které mají dle mého názoru už zcela nemoderní nehty - tedy gelové špičáky.

Otázka do diskuse zní: opravdu se vám to líbí? Na konci léta jsem navíc v časopise Elle či Marianne (teď přesně nevím), četla, že gelovkám odzvonilo a je to spíš faux-pas, frčí naopak tzv. business styl, což jsou přirozeně upravené nehty bez gelu/akrylu, nalakované, mírně zaoblené a krátké. Já s tím naprosto souhlasím, protože ani mě osobně se to prostě nelíbí, kor tehdy, když má dáma nehty dlouhé x centimetrů, tak to mi s prominutím už přijde nechutné, ale samozřejmě každého věc. Je mi jasné, že svým názorem nic nezměním a ani se o to nesnažím, jen mi připadá, že takové dámy vůbec nesledují trendy, protože gelové špičáky se prostě už nenosí. A začla jsem být alergická i na neonové nehty, nevím proč, ale francouzská je francouzská.

Co se týče trendy barev, tam se meze nekladnou, frčí prakticky celá škála, ale prostě přirozenost vítězí. A to, že měsíčně ušetříte spoustu stovek nemusím ani zmiňovat, laky stojí pár korun a kolikrát jsou i mnohdy kvalitnější, než ty drahé. Já osobně mám nejraději laky značky essence ale i dobré jsou z Avonu.

Navíc, pokud prahnete po efektu gelových nehtů, dneska to jde i bez lampy. Stačí dobry base coat a top coat.

A jaký máte názor na špičaté dlouhé gelovky vy?


4 komentáře:

  1. Plne súhlasím, nie je to estetické a skôr to odpudzuje, chlapov hlavne, takže nevidím dôvod, nikdy som gélové nechty nemala a nepáčia sa mi, navyše to podľa mňa veľmi ničí nechty, aj laky samotné ničia nechty, ale toto je bomba, videla som to na kamarátkach, ktoré tomuto štýlu prepadli a bola som zhrozená, potrvá roky kým sa ich nechty spamätajú. Nalakované nechty vlastné vyzerajú oveľa lepšie, mne síce občas tipujú ľudia, že mám umelé, asi tie moje tak vyzerajú.

    OdpovědětVymazat
  2. Dost dobré téma! Gelové nehty jsem nikdy neměla a nenechala bych si je udělat ani pod pohrůžkou fyzického násilí na mé osobě :-D
    Přijdou mi hrozně kýčovité a vyloženě ošklivé. Zvlášť, když to dotyčná neodhadne a nechá si na nehtu vytvořit pomalu půlcentimetrovou vrstvu "materiálu". Anebo když "ta věc" odrůstá... Fuj.
    Jako příklad mě napadá Nikke z youtube kanálu Nikkie Tutorials. Ta holka je bůh co se líčení týče a doopravdy umí. Ale třeba zrovna její nehty se mi nelíbí ani trošku.
    Samozřejmě, že nikomu gelovky neberu a pokud se mu líbí, ať je nosí do skonání věků. Mě osobně ale přijdou divné :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. Špičatý gelovky jsou hnusný...
    Nosím gelovky, hned z několika důvodů, mám ruce po fotrovi, krátký prsty, krátký lůžka a nehty lámavý. Jediný řešení, jak vypadat a hlavně se cítit žensky jsou gelovky. Ty si dělám já sama, tvar hranatej a nosím různý barvy, na nude jsem nikdy nebyla. Dýlky se taky mění podle nálady. Gelovky ano, musej se umět, bejt tenký a hezký, mít šmrnc...

    Btw teď letí gellak (kterej mi nedrží), co se týče laků, u mých přírodních nehtů výdrž do večera a čau...

    OdpovědětVymazat
  4. Dříve jsem byla taktéž tohoto názoru,pak ale přišel zlom kdy se mé přírodní nehty oslabily, lámaly se ,lak na nich vydržel sotva den a obvykle mi ani pořádně nezaschnul a tak jsem po nic měla otlačeniny na nehtech :D což nevypadalo vůbec pěkně. Navíc mě nebavilo čekat než mi nehty zaschnou,někdy byly suché pořádně až po 2 dnech a to jsem používala jak levnější,tak i drahé značky,podlaky,nadlaky ,ale i tak to stálo za nic :) Gelové nehty mi vyhovuji z toho důvodu, že i měsíc vypadají upraveně (až na odrosty) nemusím se před nějakou událostí stresovat ,že se mi někde odloupl lak a v létě si myslím, že je to ještě ideálnější. Já sama bych se už asi nevrátila k obyčejným lakům. Gellaky a gely jsou pro mě v tomhle pohodlnější :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...