Top 3: HAIR


Ahoj holky, venku už začíná být krásně, léto je skutečně za dveřma,
čekají nás krásné letní outfity, čekají nás letní botky, čekají nás bláznivá líčení a čekají nás krásné letní účesy. A protože já osobně si velice potrpím na to, aby mé vlasy byly hezké a kvalitní, snažím se o ně pečovat. Nutně však nemusím používat tu nejdražší kosmetiku. V tomto článku bych vám ráda doporučila tři produkty, které jsem během měsíce května používala nejčastěji a nebudu zdržovat a jdeme rovou na to.

1) Hedvábný olej na vlasy L´Oréal Élseve pro všechny typy vlasů
Tak tento olej na vlasy jsem popravdě nekupovala v drogérce, ale vyměnila jsem ho na Vinted s jednou slečnou za nějakou podobnou kosmetickou drobnost s tím, že já oleje na vlasy miluju. Používám je nejen po umytí vlasů, ale i během dne nebo třeba před spaním, tedy především na konečky. Na tento olej jsem byla zvědavá, doposud jsem používala především ty z Avonu. Moje dojmy? Na začátek bych ráda pochválila design. Holky na internetu častoo psaly, že ten olej kupovaly ve skleněném obalu, no já ho mám v plastovém, ale i tak na mě působí velice luxusním dojmem. Co se týče vůně, ta je zajímavá, protože když olej natřete na ruce, voní jinak, než pak na vlasech. V lahvičce voní hezky, ale na vlasech ještě krásněji, fakt ty vlasy potom úžasně voní, jsou takové zacelenější a co hlavně - nejsou mastné, a to i když si toho dávám fakt kila, jakože mám dlouhé vlasy a kila si toho dávám. :) Seženete jej okolo stovky a můžu doporučit :)) !!

2) Suchý šampón Balea pro blond vlasy
Já suché šampóny prostě miluju! Ten produkt je naprosto úžasný a kdo říká, že je to zbytečné, tak buď neví, jak to pooužívat, nebo nevím. Osobně jsem už vyzkoušela celou řadu značek od Timotei přes Batiste až po Avon a tak dále. Musím říct, že mým favoritem bude samozřejmě suchý šampón od Batiste, ale stejně tak mám velice ráda suchý šampón od Baley, opět jsem jej měnila za drobnost na Vinted a jsem s ním spokojená a během května jsem jej používala nejvíc. Poměrně dlouho mi vydržel a má takovou tu příjemnou vůni suchého šampónu - no prostě klasika. Rychle zbaví té nejhorší mastnoty, navodí svěžest, provoní a taky funguje výborně jako fixátor (kam se hrabe lak na vlasy) a cena? Víc než směšná, však asi máte představu, že toto seženete pod stovku.

3) Casting Sunkiss Jelly od L´Oréal
Strašně dlouho jsem si přála vyzkoušet tento zesvětlovací gel na vlasy. A jak teď koukám, všechny produkty, které jsem tady vypisovala, mám z Vinted výměnou, a tento není výjimkou. Vyměnila jsem jej opět za nějakou kosmetickou drobnost. Já osobně mám dost světlé vlasy, takže nemůžu pozorovat nějaké velké změny, ale i tak cítím, že některé pramínky mám skutečně o něco světlejší. V květnu jsem jej používala opravdu často a vždy docela velké množství, ale i přesto produkt ubývá pomalu. Nově jsem navíc koukala, že se v drogérce objevil i sprej. Já osboně si myslím, že pokud máte lehce takové medové nebo kamaramelové až hnědé vlasy, dokážete s ním zázraky! A cena? Myslím, že taky něco okolo +- stovky, takže paráda!

2 komentáře:

  1. Sprej jsem si koupila na radu zen z modreho konika, kterym stahl i barvene tmave vlasy. Ja mam cerne, tak jsem zvedava, co s nimi sprej dokaze. Po prvnim pouziti zatim nic. Kazdopadne o tom, jak dopadnu, napisu Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som si kúpila nedávno tento nový suchý šampón Balea a som vcelku spokojná, hlavne s tým nápadom variantov pre rôzne farby vlasov, ako brunetka nemám veľmi rada tie biele verzie, asi ich nie je vidieť, ale ak existuje aj pre hnedovlásky, tak skrátka volím ten.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...