Zamilujete se: Hydrabio Mousse od Biodermy

Zdravíčko,
dneska bych vám chtěla představit produkt, který některé z vás možná znají, jiné o něm uslyší prvně. Na začátek bych chtěla říct, že se nejedná o žádnou podplacenou recenzi, vlastně na blogu objevíte všechno, co nám vyhovuje, s čím jsme spokojené, a proto vám o tom chceme dát vědět.
Dnešní produkt, který vám tzv. zrecenzuji, se jmenuje Hydrabio Mousse od francouzské kosmetiky Bioderma. Tento produkt jsem kdysi dostala jako novinku, přičemž na trhu není nějak extra dlouho. Abych řekla pravdu, moje pleť je smíšená, ale v poslední době bych ji přirovnala k "normální", bez vážnějších problémů. Někdy se ale stane, že se mi pleť vcelku mastí a někdy je zase totálně vysušená. A právě produkt z řady Hydrabio je určený pro pleť se sklonem k vysušování. Nejdříve jsem si říkala, že ji asi nevyužiji. Oproti tomu mamka se do ní zamilovala. Já jsem si tedy pečlivě přečetla informace na zadní straně a zjistila jsem, že ji přeci jen využiji.


DESIGN
Abych řekla pravdu, na kosmetické značce Bioderma se mě líbí, že její obaly jsou jednoduché, moderní a lehce odlišitelné - takže vždycky víte, pro jaký typ je určen. Jak jsem psala výše, modrá řada, tedy Hydrabio je určená pro suchou pleť.

KONZISTENCE
Co je naprosto úžasné na této pěně? Tak třeba to, že příjemně voní - lehká, nenásilná "čistá" parfemace, přičemž pěna má šlehačkovou konzistenci. Vsadím se, že když byste ji někomu "nastříkali" na pohár, nikdo by nic nepoznal.

VLASTNOSTI
Úplně prvotní vlastností této pěny je, že ji čistí a hydratuje, odstraňuje make-up a nečistoty a nevysušuje pleť. Jedná se o velmi příjemnou pěnu, kterou na obličeji skoro ani necítíte, jak je lehká.

JAK JI POUŽÍVÁM JÁ?
Většina si řekne "tak klasika, na obličej, promasírovat a smýt". "Zklamu" vás, nepoužívám ji na čištění obličeje - v tom si libuje mamka. Mimochodem, obličej si čistím a make-up odstraňuji micerální vodou Sensibio. Tuhle báječnou pěnu používám pouze na holení, na což je také určená. Nevím jak vy, ale já vždy po holení mám pokožku hrozně citlivou a svědí mě - zejména na nohách. Od té doby, co se holím s touto pěnou, je to o dost mírnější a přijde mi, že moje pokožka není tak poškozená. Vzhledem k tomu, že se jedná o pěnu, je na holení jako dělaná. A abych ještě dotáhla to holení, když už mě ty nohy přeci jen hodně drbou, zklidním je dermální vodou Sensibio také od Biodermy, což je opravdu peckový produkt na zklidnění, osvěžení celého těla.


VÝDRŽ
Jedná se o 150 ml, ale já si myslím, že se určitě vyplatí do ní investovat. Vydrží totiž několik měsíců, a to si nedělám legraci. Já si vždycky do zásoby pořídím tak 1-3 balení, abych si pak nemusela shánět další. Mimochodem, i když máme doma pěnu na holení od Baley, vážně nedám dopustit na tuhle a jinou používám opravdu, když tuhle nemám, takže určitě vyzkoušejte!

CENA
Nejsem si přesně jistá, kolik stojí v lékárně, ale na internetu je k sehnání za nějakých 229,-Kč, což mi nepřijde nějak strašné.

Máte s touto šlehačkovou pěnou nějaké zkušenosti? Nebo milujete jiný produkt na holení? A kterým produktem hydratujete pokožku vy? :-)


3 komentáře:

  1. když jsem viděla tu druhou fotku (tu fotku pěny) tak jsem myslela že to je šlehačka:DDD a ted mam na ní chut :DD :( ale rohodně bych tu pěnu chtěla zkusit! čistící voda nebo ubrousky jsou nuda :D :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to je přesně pro mě :D Tohle léto mám vždycky po holení aspoň 4 dny pupínky na nohou, takže ve finále musím nosit dlouhé kalhoty :( Nevím, čím to je...


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to ti určitě doporučuji tu dermální vodu od Biodermy jak píšu výše, fakt to pomáhá :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...