Zamilovaly jsme si: Bubble Tea od Bubbleology

Dnes přicházíme s trochu netradičním článkem. Jak jistě už všechny víte, v současné době studujeme v Hradci Králové, kde byla též otevřena pobočka (konkrétně v OC Futurum) Bubbleology. A co vám o ní chceme říct?

Kolem tohoto barevného stánku plného lákavých drinků jsme vždy jen tak procházely a koulely očima, když jsme viděly, že za čaj chtějí skoro 100,- Kč. Pro nás jako studentky samozřejmě cena za jedno pití nepřijatelná, ale názor jsme změnily až po tom, co jsme ochutnaly. Ti z vás, co Bubble Tea mají rádi a často si ho kupují určitě ví, o čem mluvíme. Bubbleology nabízí celou řadu skvělých chutí a čím barevnější máte drink, tím větší je to zábava.


V nabídce jsou čaje ovocné a mléčné. Já a ségra jsme si ovocný zatím nekupovaly, totálně jsme si zamilovaly čaje mléčné a tak nějak nemáme potřebu si ovocný kupovat. Nejlepší kombinace, kterou vám všem doporučujeme je určitě taro-kokos-tapioka (najdete v Happy Drinks za 50,- Kč) a také příchuť cukrový meloun-bílá broskev-tapioka (střední za 75,- Kč). Tyto dvě přichutě jsou nejlepší a dáváme si je takřka furt dokola.

Tapioka - černé perly zvláštní chuti

Hned při první koupi jsme se museli Bubbleologa zeptat, co to vlastně tapioka znamená. Bylo nám řečeno, že jsou to vlatně perly ze sladkých brambor, které jsou lehce zkaramelizovány. Nektěrým chutnají jako lékořice, ale nám takové nepřijdou. Po tapioce se můžeme utlouct, je vážně výborná a ačkoliv si najde mnoho fanoušků, je zde také celá řada lidí, která by ji podruhé do pusy už nestrčila. Je to holt věc názoru. Co ale na tapioce kromě její skvělé chuti oceňujeme, je fakt, že při pravidelné konzumaci působí skvěle na kvalitu vašich vlasů a nehtů. Těžké říct, zda je to účinek tapioky, ale se ségrou pozorujeme lesklejší vlasy a pevnější nehty (možná se ale jen jedná o "placebo" účinek :D).

Tapioka však samozřejmě není to jediné, co si můžete do Bubble Tea nechat přihodit. V nabídce jsou také různé druhy želé nebo ovocné kuličky - jahodové, mango, jogurtové atd. Vybere si tedy skutečně každý.


Pokud tedy chcete utrácet za nějaké dobroty, určitě doporučujeme si párkrát zajít do Bubbleology, kde si můžete namíchat co chcete - od mléčných příchutí (meloun, kokos, moka, matcha...) až po ovocné (jablko, jahoda, borůvka..). Hlavně nezapomeňte, že pokud si dáte tapioku, vaše tělo ji spracuje už za hodinu a půl a blahodárně působí na vaše vlasy a nehty. Všechny drinky - tedy jejich přísady jsou navíc čistě přírodní, žádná chemie.

Co víc si od drinku přát?:)

Jaká je vaše nejoblíbenější příchuť od Bubbleology?

6 komentářů:

  1. Kamarádka na nich hrozně také hrozně ujíždí, ale já tomu nějak na chuť nepřišla:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, jestli to obsahuje jen přírodní suroviny, ale každopádně některá "čaje" Z Bubbleology obsahují palnový olej a to je pěknej sajrajt :(((
    používá se vpodstatě jen proto, že je nejlevnější.
    ale vzhledem k tomu, kolik v této firmě stojí jeden nápoj, měli by podle mě používat něco kvalitnějšího a ne svým zákazníkům kazit zdraví!

    OdpovědětVymazat
  3. Já bubble tea zbožňuji :3 A mám štěstí, že bubbleology mám jen kousek od školy :3 Já tapioku miluji, ale moc lidí takových neznám :D Tak to musím vyzkoušet to taro+kokos. Já si většinou dávám Kiwi+lichi nebo zázvor+limetku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vím o čem mluvíte miluju bubbleology skuste mangovou příchuť s jahoda a mango kuličkama.
    Bubbleology EVER♥

    OdpovědětVymazat
  5. bubble tea je fakt skvělí drink.
    PS : nevíš co je to za bubble drink úplně napravo? (ten poslední)

    OdpovědětVymazat
  6. ♥ Zbožňuju příchuť Taro ♥

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...