Recenze: Sébium maska od Biodermy

Bioderma neustále přichází na trh s novými produkty. Konkrétně zelená řada Sébium, tedy řada pro mastnou a smíšenou pleť, představuje nové a nové výrobky, které stálé zákaznice jistě potěší. Vy si jako takový "all new" můžete pamatovat Sébium Global, což je krém speciálně navržený pro aknózní pleť. Nyní přichází Bioderma s maskou pro mastnou/smíšenou pleť, za což jsem velmi ráda, jelikož masky jsou čistícího rituálu podstatnou součástí.

Název: Bioderma Sébium Maska
Objem: 40 ml
Cena: Kolem 250,- Kč v lékárnách
Cílová skupina: Lidé se smíšenou a mastnou pletí


Slíbené účinky: Maska má za úkol odstranit nečistoty snižovat produkci kožního mazu díky patentu Fluidactiv, zmatňovat a zabraňuje ucpávání pórů. Obsahuje kaolín a antibakteriální látky, díky čemuž pleť ozdravuje. Maska pokožku čistí a předchází vzniku nedokonalostí. Součástí je také inovace "gumujícího efektu", který pomáhá odstraňovat nečistoty, zjemňovat pokožku a zmatňovat.

Mé hodnocení: Z prvu bych chtěla určitě komentovat parfemaci. Ta se moc od ostatních produktů zelené řady neliší, na mě působí ale příjemně, mám radši když produkty voní jemnou nenásilnou vůní. Samotná konzistence masky po vymačkání je jemná a krémová. Po nanesení na obličej jsem se ale docela zhrozila. Maska při nanášení vrsty na obličej tvořila hrudky, takže se mi na obličeji poměrně špatně nanášela a neměla jsem šanci ji pořádně rozetřít - doporučuji tedy skutečně rychlé roztírání. V tu chvíli jsem byla rozhodnutá, že o ní moc kladnou recenzi nenapíši - jenže, pak přišly výsledky.

Masku jsem nechala působit zhruba 6 minut (na obale doporučují 5 minut). Smývala se velmi dobře a již po celkovém umytí bylo vidět, že pleť je znatelně čistší a rozzářenější. Když jsem si pleť utřela i ručníkem, póry kolem nosu jakoby neexistovaly, byly skutečně viditelně čisté - takže neviditelné. U masek pro mastnou pleť se vždy obávám toho, že mi pleť vysušší a podráždí, u této se tento efekt vůbec nedostavil. Během ani po používání pleť nebyla ani trochu vysušená, naopak krásně hladká jako u miminek. Dostavil se celkový pocit čisté pleti a svěžesti, a to jak na dotek, tak i na pohled.


Celkové hodnocení: 8/10

Dva bodíky holt musím strhnout za to, že se při nanášení maska divně hrudkovatí a nedělá to dobrý dojem. Celkově jsem ale maximálně spokojená, pleť skutečně dobře vyčistí, je zmatněná, hebká a svěží. Za mě tedy určitě ano. Jediné, čeho se obávám je fakt, že bude poměrně rychle mizet (z důvodu ne úplně velkého balení), takže je asi potřeba si v kratších časových intervalech znova pořídit novou.

Máte někdo zkušenosti s touto maskou? Pokud ano, dejte nám vědět! :-)

3 komentáře:

  1. Včera som ju tiež skúšala a zamilovala som si ju :) . Netreba dávať ani veľkú vrstvu a krásne ide dole a pleť ako miminko ♥. Skúšali sme vzorku 8ml a vystačila na moju pleť aj na maminkinu a super šla " zošúchať".

    OdpovědětVymazat
  2. Od Biodermy používám jen micelárku - růžovou. Dostala jsem ji poprvé teď k Vánocům a zatím jsem s ní spokojená. Chtěla jsem vyzkoušet i tu na mastnou pleť.
    Výsledky u této masky jsou teda velmi fajn. Ale nejspíš si jí i tak nekoupím. Mám oblíbené momentálně jiné masky :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. masku som nemala iba gél a ten mi dosť vysušoval pleť :/ mam radšej radu sensibio :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...