Recenze: Bioderma šampón a maska Nodé S

Ahoj holky,
dnes bych se ráda podělila o moji zkušenost s produkty na vlasy od značky Bioderma. To, že je Bioderma moje oblíbená a nedám na ni dopustit, jistě pro vás není žádným tajemstvím. A protože si na kvalitě produktů potrpím, ale samozřejmě se nebojím zkoušet i ty levnější, rozhodla jsem se vyzkoušet produkty z řady Nodé S, která je určená na vlasy poškozené, suché.
Možná už jste se někde na blogu dočetly, že jsem majitelkou melírovaných vlasů, což znamená, že jsou hodně poškozené. Osobně se snažím si vlasy žehlit, kulmovat a fénovat v poslední době co nejméně, ale prostě i tak mi přijde, že jsou pořád zničené a nic nepomáhá. Proto jsem se rozhodla s tím něco dělat. Moje první část plánu - ke zdravějším vlasům - byla ta, že jsem si řekla, že si je nebudu dlouho ničit vlivem horkovzdušných produktů - žádné fénování, kulmování, žehlení. Jak asi jistě tušíte, vydrželo mi to asi tři týdny, a to proto, že potom byly prostě nějaké akce, na kterých logicky nechcete vypadat jako úplný blbec, takže na tu žehličku nebo kulmu prostě došlo.


 A abych tu zas neokecávala dvě hodiny něco, co vás možná ani nezajímá, vrhneme se rovnou na recenzi produktů. K recenzování jsem si vzala, jak už jsem zmínila, dva produkty - produkty z řady Nodé S. A jako úplně první věc, kterou bych chtěla moc moc pochválit, je vůně. Já nevím jak vy, ale já osobně miluju vůni jak šampónu, tak masky a bohužel ji neumím k ničemu přirovnat. Pokud však máte tělové mléko z řady ABCDerm, voní to stejně, nebo dost podobně. Když už bych to tedy měla popsat, je to taková zdravá-lékárenská vůně - víc vám fakt neřeknu, ale já jsem do ní zamilovaná.

Co se týče konzistence produktů, podle mě je šampón trochu řidčí a maska docela hutná, to mi ale vůbec nevadí. Je fakt, že šampón příliš nepění, ale jak jistě víte, šampóny ve skutečnosti ani moc pěnit nemají, resp. tu pěnu tam vytváří speciální látka k tomu určená. A jak jsem byla s produkty spokojená? Jedním slovem "moc"! Po třech týdnech používání jsem skutečně zaznamenala nějaké výsledky. Moje vlasy vypadaly pevnější, zdravější a rozhodně jsem neměla tak roztřepené konečky, jako mívám normálně! Takže jsem naprosto spokojená. Další věc, kterou mohu této řadě pochválit, je fakt, že po masce jdou vlasy opravdu nádherně rozčesat. Já ji nechávala působit zhruba 2-3 minuty.

Ještě takový dodatek, pokud jste doposud byly zvyklé si šampón na vlasy nanést a hned smýt, tak se přeškolte, protože to nemá žádný účinek. Stejně jako maska, kondicionér nebo jiný produkt, i šampón musíte nechat nějakou dobu prostě působit. Já nechávám tak 2-3 minuty, stejně jako u masky.

Závěrem řečeno, řada Nodé S mi pomohla - moje vlasy vypadají zdravěji, na dotek jsou silnější, pevnější, rozhodně se netřepí tak jako dřív a báječně se rozčesávají. Z toho důvodu bych tuto řadu doporučila opravdu každé dámě, která má vlasy suché nebo zničené, ať už vlivem barvení, foukání, melírování či znečištění.

Máte nějakou zkušenost s produkty na vlasy od Biodermy?




1 komentář:

  1. No viaceré sme sa zhodli, že tá vôňa nám pripomínala zemiaky :D Nodé S rada na vlasy je veľmi diskutovaná, pretože sa okolo nej vytvorili dva tábory ľudí. Jedni sú unesení a druhí logicky krútia hlavou,a nešetria negatívnymi recenziami. Ja osobne som skúsila oba produkty a musím povedať, že šampón mi absolútne nesadol. Dokonca sa mi po ňon začali robiť lupiny a strašne ma svrbela hlava. Vyriešil to našťastie šampón paradoxne tiež od Biodermy, ale Nodé DS, ktorý považujem za zázrak! Na druhej strane maska je výborná a používam ju doteraz veľmi rada. Takže koľko ľudí toľko chutí, treba skúšať ... Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...