Moje první zkušenost s micelárkou od Eucerin





Ahoj všem,
dnes bych se s vámi ráda podělila o recenzi na micelární vodu Eucerin. Nevím, zda to víte, psala jsem to už k celé řadě článků, ale já osobně jsem opravdu velkou fanynkou micelárních vod, a to proto, že jsou podle mě nejlepší jak na očištění, tak na zklidnění pleti a odlíčení.
Osobně nemám moc ráda odličovací mléka nebo gely, protože mi přijde, že se mi dostane do očí moc produktu a pak to nepříjemně štípe, pálí, no nic pro mě.

A právě z toho důvodu nepoužívám nic jiného, než micelární vody. Zatím nejlepší zkušenost mám s micelárkou od Biodermy z růžové řady pro citlivou pleť od Biodermy. Nejen že skvěle odličuje, ale celkově mi nejvíc vyhovuje. Ráda ale zkouším nové věci, a proto jsem už vyzkoušela i micelárky od jiných značek, jako je například La Roche-Posay. Musím říct, že ta byla taky super. Můžu doporučit.
Krom Biodermy a La Roche-Posay mam také dobrou zkušenost s micelárkou od L´Oreal Paris. Na trhu poměrně novinka, také dobře odličuje a je k dostání za malý peníz, takže pokud nechcete příliš investovat, tohle rozhodně doporučuju.

No a nyní se už dostávám k jádru věci. Nově mám také zkušenost s micelární vodou od značky Eucerin, která patří k těm lepším a kvalitnějším. Abych hodnotila obrazně a postupně, začnu designem. U Eucerinu se mi líbí, že všechny produkty mají opravdu minimalistický, jednoduchý design a tato micelární voda 3v1 není výjimkou. Je určená pro všechny typy pleti a spojuje v sobě účinnost čistícího pleťového mléka, odličovače a čistící pleťové vody.
A abych zhodnotila její účinnost, musím ji moc pochválit. Opravdu skvěle odličuje, čistí a je nekomedonní, proto se nemusíte bát, že byste po ní měli akné.
Sečteno podtrženo, micelárky jsou prostě super a super zůstanou. Podle mě jedna z nejlepších kosmetických záležitostí, do které se vyplatí investovat.

Jaké micelárky používáte vy? Máte zkušenost s Eucerinem?

3 komentáře:

  1. Taky ji mám :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Málokterá micelárka mi vyhovuje, ale tato rozhodně ano - pro mě je nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvelá, mám ju veľmi rada, minula som už asi 3 balenia, rozhodne sa vyplatí aj cenovo a na pleti neštípe, nezanecháva ju mastnú ani nejako extra vysušenú, som veľmi spokojná.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...