Lékárenská akce Vichy + recenze

Ahojda holky,
dnes bych vás ráda seznámila a hlavně informovala o skvělé akci, která právě probíhá v lékárnách. Je mi jasné, že většina mladých slečen si pořizuje levnější varianty krémů, což je vzhledem k věku a nedostatečným finančním možnostem samozřejmě pochopitelné, nicméně si stojím za to (z vlastní zkušenosti), že investice do kvalitní kosmetiky se skutečně vyplatí. A co se lékárenské kosmetiky, tedy té, která se prodává v lékárnách týče, je to sice vyšší cenová kategorie, nicméně opravdu stojí za to.
O které kosmetice mluvím? Protože starší sestra pracuje v lékárně, mám bohatý přehled o tom, které kosmetické značky se zde prodávájí. Je to například: Bioderma, La Roche-Posay, Vichy nebo Uriage.

Svoji doposudní zkušenost mám především s produkty od Biodermy. Biodermu obecně mám ráda, protože používám celou řadu produktů - od krémů po pleť, přes spreje na opalování až po krémy na jizvičky a ranky. Dále mám drobnou zkušenost i s La Roche-Posay, nicméně ji právě hodlám rozšířit. Do lékáren se totiž nahrnula novinka jménem CC krém - konkrétně Rosalia CC. Jedná se o denní krém s SPF faktorem 30 a jeho úkolem je krýt začervenání, korigovat barevné nedokonalosti a především - pečovat správným způsobem o citlivou pleť. Tento CC krém se ale teprve chystám testovat, takže o něm samostatně v dalším článku.

Nyní bych se ráda přesunula k jádru věci, když jsem se zase pěkně vykecala. Nevím zda jste to už slyšeli, ale od 1. do 30. září probíhá v lékárnách unikátní akce, kdy máte možnost: 
- nechat si udělat diagnostiku pleti
- získat exkluzivní dárek v podobě luxusní taštičky s vámi vybraným rituálem péče o pleť - na výběr je ze tří možností: Taštička s produkty z řady Ideália, Neovadiol nebo Liftactiv (při nákupu produktů Vichy nad 699,-Kč).
Myslím, že se jedná o super příležitost, protože produkty z roztomilé a luxusně vypadající taštičky jsou vážně super. Sama jsem měla možnost taštičku získat s produkty z řady Ideália a nyní bych se s vámi ráda podělila o to, jaké produkty taštička obsahuje. Tak jdeme na to!

1) Mini balení odličovací micelární vody 3 v 1 s termální vodou - pokud pravidelně sledujete náš blog, pak jistě víte, že jsem opravdu velkou fanynkou micelárních vod. Příliš si nepotrpím mléka na odličování, ač mám doma také od Vichy, prostě fandím micelárkám všeho druhu. Už jsem vyzkoušela od Biodermy, Lorealu, La Roche-Posay, Eucerinu a nyní i od Vichy. A jedním slovem, jsem nadšená! Odličování jde opravdu snadno, textura vody není mastná, pleť po odlíčení nelepí a je příjemně osvěžená. Takže ta mě dávám jedničku a můžu jedině doporučit! Maximální spokojenost!
2) Mini balení vyhlazující a rozjasňující péče Idéalia - toto mini balení růžového a překásně vonícího krému bych tak úplně mini balením nenazvala, a to proto, že už ho mám min. dva týdny a pořád je v něm dostatek! Běžně ho sebou beru (stejně jako odličovací micelárku od Vichy), když o víkendu jezdím pryč a nemusela jsem sebou tahat velká balení krémů. Krém má sametovou texutu, nelepí, nekomedonní. Můžu za mě říct, že sen o "ideální" pleti se vážně stal skutečností, protože od té doby, co jej používám (na den i noc), je moje pleť znatelně hebčí, rozjasněná a sametová. Prostě taková ideální.
3) Vzoreček Ideália Life Serum - toto sérum má podobou texturu jako krém, řekla bych, jsem s ním stejně spokojená jako s krémem. Pleť se mi celkově vzhledově o dost zlepšila - je rozjasněná, póry vyhlazené, sametově hebká a taková "svěží" - jo a opět, sérum krásně voní!
4) Vzoreček make-upu Tein Idéal - Vzoreček make-upu mám v odstínu 25, doufám, že to bude dostatečně světlé, ještě jsem nestihla vyzkoušet, nicméně odstín 15 se mi zdá takový narůžovělý, což moje pleť není, tak jsem na 25ku zvědavá.
--> Hodnota celé sady v taštičce je 400,-Kč, což je myslím dost slušný dárek - ať už pro sebe či někoho jiného. Spokojenost s řadou Idéalia je tedy naprosto stoprocentní (už se nemůžu dočkat až vyzkouším korektor očního okolí z řady Idéalia nebo denní krém Aqualia Thermal (má ho mamka a je s ním moc spokojená).

Pokud jste navštívili tuhle lékárenskou akci, určitě mi dejte vědět, kterou řadu jste si vybrali, podle mě pro mladou pleť je Idéalia nejlepší!





2 komentáře:

  1. Ahojda a tu diagnostiku provádí jak? Nějakou minikamerou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diagnostika pleti probíhá na základě vyplnění dotazníčku klienta s dermoporadkyní přímo na lékárně. V dotazníku společně dojdou k tomu, jak by měla vypadat klientky ideální pleť, co očekává od přípravků a jaké chce výsledky. Na základě toho jí odborná poradkyně doporučí 3 kroky denní péče o pleť, která by měla tyto výsledky zaručit :-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...