Recenze: Dove Advanced Hair Series - Pure Care Dry Oil



Rozdělit článek o produktech Dove, jsem se rozhodla záměrně, a to proto, že každý z nich je určen pro jiný vlasový problém. První modrá řada byla určena na jemné vlasy bez objemu, zatímco zlatá řada zase pro vlasy suché, bez lesku. Jako jsou dojmy z druhého zástupce řady Advanced Hair Series?


Suché vlasy sice nemám, ale i přesto sem tam nějaký produkt na suché vlasy použiji. Logicky produkty nepoznají, zda jsou vaše vlasy opravdu suché či ne, ale za to je všechny hydratují stejně. Pokud máte vlasy spíše hodně mastné nebo se více mastící, tak bych produkty pro suché vlasy nedoporučila – to ale neznamená, že je jednou za čas nemůžete použít jako pořádnou dávku hydratace jako já.

Teď už ale k samotné řadě Pure Care Dry Oil. Tato řada pro suché vlasy voní zvláštně, ne špatně, ale po 
květinách či nějakém oleji – osobně mi modrá řada na objem voní daleko více, ale to je věc vkusu. Opět se mi hrozně líbí balení, je jednoduché a přitom reprezentativní.

Jaké jsou účinky?

Zlatá řada je určena pro suché, matné vlasy bez lesku, kterým dodává až 5x hedvábnější strukturu. Vlasy mají po použití vypadat zdravě, leskle a plné života.


Jaký je můj názor?

Produkty pro suché vlasy se mi vždy recenzují poměrně obtížně, jelikož suché vlasy nemám, tudíž nemůžu přímo posoudit výsledky. Budu tedy velmi objektivní. Stejně jako u první řady, také tato vytváří bohatou pěnu a šampon má gelovou konzistenci zlatavé barvy – opět hezky vše ladí. I zde bych vyzdvihla, že vlasy pak voní dlouho po umytí. Jsou hebké, vyživené a působí zdravým dojmem.

Věřím, že při pravidelném používání tohoto šamponu, se účinky na poškozených nebo suchých vlasech skutečně dostaví. Ono většinou kosmetika obsahující oleje dokáže skvěle hydratovat a i suché vlasy pak skutečně vypadají zdravěji.

Chci se ale zmínit…


O tomto suchém oleji, který je součástí zlaté řady. S účinky je to skoro to samé – hydratuje vlasy, zanechává je hebké a lesklé. Je ale vážně super. Já ho používám po umytí vlasů, vmasírují od půlky vlasů až ke konečkům a vyfoukám. Můžete ho dokonce použít jako péči před umytím vlasů. Nebo třeba do dlouho nemytých vlasů vmasírovat na noc a nechat působit a pak umýt. Vlasové oleje jsou super, jelikož se dají využít různými způsoby, a to platí také u toho. Ale pozor jen, ať vám nespadne, je totiž ze skla :-(.

Vyzkoušeli jste již tuto řadu od značky Dove? Líbí se vám? Dejte vědět! :-)

3 komentáře:

  1. Mam v planu vyzkouset aspon jednu radu.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tento suchý olej Dove sa mi páči, rada by som ho skúsila. Momentálne používam Baleu, pretože pekne vonia a striedam s olejom Syoss, ale ani jeden z týchto olejov nedokáže vlasy vyživiť, najlepší bol pre mňa doposiaľ olejček Avon, ale jeho dostupnosť nie je úplne ideálna.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  3. Ja už dlhšie pokukujem po nejakých vlasových olejčekoch, ale nejak som sa stále nerozhodla, ktorému dať prednosť. Dove mám veľmi rada a tento vyzerá celkom prijateľne, ako sa pohybuje cenovo?

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...