Už znáte novinku od Biodermy?



Jak jistě víte, produkty od značky Bioderma jsou u nás co se používání týče, na denním pořádku. O to více potěší, když se dozvíme, že tato francouzská kosmetika uvádí na trh opět nějakou novinku. O co se jedná tentokrát.


Micerální voda od Biodermy to je prostě miláček, který se bude řadit do naší top pětky pořád. Skvěle odličuje, dlouho vydrží a pleť je pak krásně čistá a připravena na další péči. Věřím, že teď je v podvědomí ostatních naprosto dostatečně a že se vůbec jedná o jeden z nejprodávanějších produktů této značky.

Dnes bych vám však chtěla představit novinku, která potěší zejména majitelky pleti se sklonem k začervenání, citlivosti a které samozřejmě chtějí vypadat hezky a líčí se. Jedná se o BB krém z řady Sensibio - tedy řady pro citlivou pleť. Produkt Bioderma Sensibio AR BB krém je považován za multifukční péči pro citlivou a reaktivní pleť, která má sklon k začervenání, ať už je pleť přechodně začervenalá, stále rudá nebo jsou na ní malé viditelné cévy.


Tento BB krém samozřejmě funguje jako make-up, ale hlavně funguje také jako lék. Okamžitě pleť zklidňuje, tedy zarudnutí a zabraňuje zhoršení stavu nebo jeho rozšíření. Obsahuje patentovaný komplex Rosactiv, který dokonce působí přímo na faktor, který začervenání a oslabení kožních cév způsobuje. Navíc odstraňuje i pocit pálení pokožky.

Obsahuje jemnou parfemaci a krásně pokožku sjednotí. Já mám doma světlý odstín, který na pokožce nevytvoří pocit masky, hezky ji projasní a po zarudnutí ani stopy. Sice nejsem přímo vhodný adept, jelikož začervenáním pleti netrpím, ale i přesto mohu říci, že takové nedokonalosti pleti, jako je lehké začervenání nebo nejednotný odstín pleti krásně sjednotí. Parfemace je mně osobně velmi příjemná, a ačkoliv se balení o objemu 40 ml zdá poněkud malé, tak krému stačí nanést opravdu málo.


Jako bonus je navíc hypoalergénní, bez barviv a praktické "štíhlé" balení se vejde opravdu všude. Tuto novinku od Biodermy a i samotnou micelárku seženete klasicky v jakékoliv lékárně.

1 komentář:

  1. mne sa toto nezdá ako novinka :) ja už to mám doma rok :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...