Recenze: Produkty značky Lirene

Přicházím opět s recenzí, tentokrát na produkty značky Lirene, které si můžete zakoupit jak v drogériích, tak i na internetu. Tentokrát tu budu posuzovat tři zástupce této kosmetické značky, u kterých se mi velmi osvědčilo jejich kombinování.

Nevěděla jsem co od produktů Lirene očekávat, jelikož micelární voda, kterou jsem měla dříve, mi vůbec nevyhovovala - špatně odličovala a pleť pak byla zarudlá a podrážděná. Ráda však dávám druhou šanci - alespoň v kosmetice, a tak jsem se rozhodla, že novinky z Dermaprogramu Lirene přeci jen budu aktivně zkoušet. A jaké jsou tedy výsledky?

Lirene fyziologický micelární čistící gel 200 ml

Překvapilo mě, že micelární gel s příjemnou vůní vůbec nepění. Má to ale svůj důvod. Opravdu jemně, ale účinně čistí obličej, odstraňuje make-up a nečistoty. Díky micelám jsou zachyceny veškeré nečistoty a pleť je následne krásně čistá a hebká. Obsahuje mangový vosk, který zjemňuje a hydratuje. Součástí je ale i D-panthenol, který mírní podráždění a pokožku vyhlazuje.

S čistícími a odličovacími účinky jsem u tohoto micelárního gelu od Lirene skutečně spokojená. Pleť je pak opravdu čistá a heboučká, avšak ačkoliv výrobce slibuje, že gel pokožku nevysušuje, já ji mám po použítí vždy lehce vysušenou. Za vinu bych to ale gelu příliš nedávala, jelikož jsem v poslední době mazání krémem dost zanedbávala a proto po použití vždy použiji hydratační krém My skin od Essence. Jinak jsem ale opravdu spokojená. :-)


Lirene hydratační čistící tonik 2v1 na obličej a oči s aloe a okurkou 125 ml

Ačkoliv je cena tohoto produktu v drogeriích až překvapivě nízká, jsem z něj nadšená. Nejen, že nádherně voní ale díky okurce skvěle osvěžuje. Obsahuje výtažek z aloe, který pokožku čistí, intenzivně hydratuje a lze jej používat i na oči. Používám tento tonik každé ráno pro očištění pleti a večer po koupeli. Zkoušela jsem také na odličování, ale není to úplně ono. Je super pro osvěžení pokožky a pro zachování její přirozené vláhy. Tady určitě doporučuji!

Lirene liftingový krém na obličej s karité máslem a aloe 50 ml

Tento produkt je vhodný používat jak na den, tak i noc. Zatím jsem ho neměla možnost vyzkoušet, tudíž bych vám ho v této společné recenzi chtěla alespoň představit. Krém má liftingové a regenareační účinky. Je vhodný pro pleť mající jemné vrásky a pro ženy, které chtějí viditelně hladší a pevnější pleť. Slibuje díky aloe vera intenzivní hydrataci, výživu a regeneraci pokožky. Zároveň má antibakteriální účinek. Takové karité máslo zase zjemňuje a ochraňuje pleť, přičemž působí také jako přírodní UV filtr. Vitamin A a přírodní lipidy zajišťují liftingový efekt a vyhlazují i hluboké vrásky. Co o krému vím, že krásně voní a už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším a následně vám ho zde na blogu i zrecenzuji.

A co vy, jaký názor máte na značku Lirene? Máte některý z těchto produktů doma? :)

2 komentáře:

  1. Lirene znacku jsem jeste nezkousela, ale rada bych neco vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Co se týká značky Lirene, tak já vlastním akorát očisťující mléko. Jsem s ním docela spokojená, akorát někde jsem slyšela, že toto mléko je strašně nekvalitní, tak doufám, že tomu tak není. Jinak od Lirene nemám nic jiného.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...